Φίλιππος Πλιάτσικας: Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ανοίγοντας πλέον "πόλεμο" με τον τραγουδιστή και πρώην σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Φίλιππος Πλιάτσικας και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ' αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια. Όταν οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, η ηθοποιός προσπάθησε να πλησιάσει τον τραγουδιστή και να του μιλήσει. Όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η προσπάθειά της έπεσε στο κενό, καθώς ο καλλιτέχνης απομακρύνθηκε γρήγορα χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της.

Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Φίλιππου Πλιάτσικα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved