Δαλιάνη-Παπαγιάννης: Η βάφτιση του γιου της θα έχει άρωμα… Κούβας
Showbiz

Δαλιάνη-Παπαγιάννης: Η βάφτιση του γιου της θα έχει άρωμα… Κούβας

Όλα είναι έτοιμα για τη βάφτιση του γιου της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνο Παπαγιάννη. Οι δυο ηθοποιοί έγιναν για δεύτερη φορά γονείς πριν από εννέα μήνες και μεγάλωσαν την οικογένεια τους, αφού ήδη έχουν μία κόρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, η βάφτιση θα γίνει στην Αθήνα, με νονούς παιδικούς φίλους του ζευγαριού. Αν και ήθελαν το Μυστήριο να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεπαν να προετοιμαστούν. Η Αγγελική ήθελε να επιμεληθεί τα πάντα, όμως το... ξεχωριστό θέμα της βάφτισης το αποφάσισε μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Παπαγιάννη. Με άρωμα Κούβας λοιπόν θα βαφτιστεί ο γιος τους, αφού όλο το σετ, δηλαδή η λαμπάδα και το βαφτιστικό κουτί, θα έχουν στοιχεία από τη χώρα του Φιντέλ Κάστρο.

Στα λαδόπανα και τις πετσέτες θα κεντηθεί το όνομα του μικρού, που θα είναι Νικήτας. Ετσι ονομάζεται ο πατέρας της ηθοποιού. Ο μικρός θα φοράει παντελόνι και γιλέκο στα χρώματα της άμμου, καπέλο και πουκάμισο και αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της Αγγελικής και ήθελε να κινηθεί σε αυτά τα χρώματα. Οσο για τους καλεσμένους, θα είναι συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι. Το ζευγάρι θέλει μια τελετή απλή, με πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved