Ζ. Μπονάτσου: Θα ήθελα να με έβλεπαν ο πατέρας μου και η γιαγιά μου στο πρώτο μου επαγγελματικό βήμα
Showbiz

Ζ. Μπονάτσου: Θα ήθελα να με έβλεπαν ο πατέρας μου και η γιαγιά μου στο πρώτο μου επαγγελματικό βήμα

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της ακαταμάχητης και επίσης αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, θα βγει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι και μιλάει με ενθουσιασμό γι' αυτό αλλά και για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη της παράστασης Χτυποκάρδια στο θρανίο, Λάκη Λαζόπουλου

Θεατρικό ντεμπούτο με τη θρυλική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου και παραγωγή από τις Θεατρικές Σκηνές.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω πρώτη φορά στο θέατρο! Οι πρόβες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα για να μπορώ να σας μιλήσω γι’ αυτό, ωστόσο η διαδικασία της οντισιόν κύλησε πολύ όμορφα και έπειτα η γνωριμία μου με τον θίασο και την παραγωγή στη φωτογράφιση μου άφησε πολύ θετική εντύπωση.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην παράσταση;

Δεν μπορώ να πω πολλά για τον ρόλο μου. Το μόνο που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι βρίσκομαι ανάμεσα στις συμμαθήτριες της Λίζας Πετροβασίλη.

Ποια είναι η σχέση σου με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος υπογράφει σκηνοθετικά το έργο;

Τον κ. Λαζόπουλο δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά πριν μου δοθεί η ευκαιρία στην οντισιόν. Τον παρακολουθούσα μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές του, οι οποίες μου άρεσαν πολύ, και πιστεύω ότι έχω να πάρω πολλά πράγματα από αυτόν ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Η ευγένειά του είναι αυτό που μου έχει μείνει από τις δύο φορές που έχουμε συναντηθεί. Επίσης, μου άρεσε ότι έδειχνε ενδιαφέρον στον καθένα ξεχωριστά μέσα στον θίασο.

Πώς αντέδρασες στο σχόλιο του Κώστα Βουτσά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης;

Δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε όλοι εκείνη τη στιγμή, αφού ήμασταν σε διαδικασία φωτογράφισης, οπότε η γνωριμία έγινε εκείνη την ώρα, όπως είδατε και εσείς. Λίγο μετά καταλήξαμε να έχουμε μια ευχάριστη συζήτηση για τις φάρσες που του είχε κάνει ο πατέρας μου πιο παλιά.

Εχεις άγχος για την παράσταση;

Σίγουρα υπάρχει άγχος, αλλά αυτά που κυριαρχούν μέσα μου είναι η ανυπομονησία, η περιέργεια και η θέληση για σκληρή δουλειά. Επίσης, μου δίνει μεγάλη χαρά το ότι θα χορεύουμε, γιατί -εκτός από την υποκριτική- αγαπώ και τον χορό, καθώς έχω ασχοληθεί τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου και με εκφράζει.

Θα σου λείψουν η Ζωή Λάσκαρη και ο Βλάσσης Μπονάτσος την ημέρα της πρεμιέρας σου;

Φυσικά και θα ήθελα να με έβλεπαν ο πατέρας μου και η γιαγιά μου στο πρώτο μου επαγγελματικό βήμα! Θα χαίρονταν πολύ, πιστεύω, αλλά κι εγώ περισσότερο να τους είχα κοντά μου σε τόσο σημαντικές στιγμές να μου δίνουν δύναμη.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved