Ο Λάμπρος βρήκε το ταίρι του! Οι διακοπές και ο γάμος που... αργεί!
Showbiz

Ο Λάμπρος βρήκε το ταίρι του! Οι διακοπές και ο γάμος που... αργεί!

Ο γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα και εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα φαίνεται ότι βρήκε τη γυναίκα που του ταιριάζει, την πανέμορφη Έλενα Κώνστα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τζούνιορ και η νεαρή δημοσιογράφος έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και -όπως φαίνεται- πηγαίνουν για πολλά! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κοινοί τους φίλοι που τους πειράζουν λέγοντάς τους ότι σύντομα θα βρεθούν με οικογένεια και δεν θα το καταλάβουν. Και πώς να μην το λένε αυτό, άλλωστε, αφού παντού πάνε πακέτο. Η επικοινωνία ανάμεσά τους είναι άριστη και, αν τους ζήσει κάποιος από κοντά, θα σκεφτεί πολλές φορές ότι είναι φτιαγμένοι ένας για τον άλλον. Βραδινές έξοδοι, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανταλλαγή δεκάδων άλλων κοινών εμπειριών ενός ολόκληρου χρόνου τούς δένουν ακόμη περισσότερο.

Ειδικά από την ημέρα που συνεργάστηκαν στο ραδιόφωνο, ακόμη και πριν από τη ραδιοφωνική εκπομπή που μπορεί κάποιος να ακούσει ανά την Ελλάδα με τίτλο «Λαμπρούκος μπαλαντέρ», ξυπνούν και κοιμούνται σχεδόν πάντα μαζί. Αν και ακόμη δεν έχουν συγκατοικήσει, περνούν τα περισσότερα βράδια μαζί στο σπίτι του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον, ακόμη δεν σκέφτονται να μοιραστούν την ίδια στέγη, καθώς και ο Λάμπρος και η Ελενα δεν θέλουν να κάνουν λάθη στην εξέλιξη της σχέσης τους και αφήνουν τον χρόνο να φέρει την επισημοποίηση και τη συγκατοίκηση.

Οι δυο τους έχουν πολύ χιούμορ και ζουν μοναδικά το κάθε λεπτό που περνούν μαζί. Γνωρίστηκαν από κοινή παρέα και όχι στο ραδιόφωνο, όπως είχε διαρρεύσει παλαιότερα, ενώ έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Αυτό το διάστημα, εκτός από τις διακοπές τους, δεν λένε «όχι» στις προτάσεις για παρουσιάσεις φεστιβάλ και συναυλιών που τους προτείνουν, συνδυάζοντας τις εξορμήσεις με δουλειά.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved