Εύα Λάσκαρη:  «Ο γιος µου είναι τα πάντα»
Showbiz

Εύα Λάσκαρη: «Ο γιος µου είναι τα πάντα»

Τι ήταν αυτό που οδήγησε την Εύα Λάσκαρη και τον Ντίνο Τσιώρη στον χωρισµό, έπειτα από πέντε χρόνια έγγαµου βίου;

«Πάντα µετά τον ερχοµό ενός παιδιού υπάρχουν προβλήµατα. Εχει πολλή κούραση και πολλή αϋπνία. Ολα αυτά, αν συµπέσουν µε µία περίοδο που έχεις κι άλλα θέµατα, δηµιουργούν ρήξη». Η Εύα, ωστόσο, δεν χάνει το χαµόγελό της. Παραµένει δοτική, έχοντας θέσει εκ νέου τις προτεραιότητες. «Όχι, δεν έχω γίνει πιο απαιτητική µε τη σχέση µου. Εχουν αλλάξει, όµως, οι προτεραιότητές µου. Ο γιος µου είναι πάνω από όλα. ∆εν αποκλείεται να κάνω ένα ακόµη παιδάκι. Τότε πάλι θα επαναπροσδιοριστώ. Προς το παρόν, ο γιος µου είναι τα πάντα».

Η ισορροπία αντανακλάται και στην επαγγελµατική της ζωή. «Αυτή την περίοδο κάνω εµφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Παίζω µουσική. Ολοι όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά ξέρουν ότι είναι µια απαιτητική περίοδος. Πάντα προσπαθώ, όµως, να τα βολεύω σε τριήµερα, για να βρίσκοµαι τις καθηµερινές µε τον γιο µου. Θα ήθελα να ασχοληθώ µε την τηλεόραση σε κάτι που θα αφορά τη µόδα», παραδέχεται και σχολιάζει για το µικρό πέρασµα που είχε κάνει στο θέατρο: «Η υποκριτική θέλει πολλή αφοσίωση. Ο γιος µου είναι 3,5 χρόνων, είναι πολύ µικρός και ακόµη µε χρειάζεται δίπλα του. ∆εν έχω τόσο χρόνο ώστε να διαβάζω και να ασχολούµαι µε την υποκριτική».

Η Εύα Λάσκαρη έγινε µητέρα σε ηλικία µόλις 28 ετών. «∆εν µετάνιωσα στιγµή. Οταν έµαθα ότι είµαι έγκυος, ήταν από τις πιο ευτυχισµένες στιγµές στη ζωή µου. ∆εν θα άλλαζα µε τίποτα στον κόσµο τον Παναγιώτη µου. Τώρα που είναι µικρός θα ήθελα να είµαι κοντά του. Αυτά τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω και θέλω να τα ζήσω», καταλήγει στη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved