Ραλλία Χρηστίδου: «Μεγαλώνοντας σκέφτοµαι να τεκνοθετήσω ένα πλασµατάκι ή να γίνω ανάδοχη µητέρα»
Showbiz

Ραλλία Χρηστίδου: «Μεγαλώνοντας σκέφτοµαι να τεκνοθετήσω ένα πλασµατάκι ή να γίνω ανάδοχη µητέρα»

Η Ραλλία Χρηστίδου δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει κάποτε παιδί μέσω υιοθεσίας ή να γίνει ανάδοχη μητέρα ενώ η ίδια μιλάει για τον θεσμό της οικογένειας αλλά και εκείνον του γάμου. Στον έρωτα πώς τα πάει αλήθεια; Η τραγουδίστρια απαντάει σε όλα... 

Η άποψή σου για τον γάμο... Θες σύντομα να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

Οικογένεια για εµένα είναι η οµάδα εκείνη που αποτελείται από άτοµα και όντα που αγαπιούνται και φροντίζουν το ένα το άλλο. Προσωπικά, λοιπόν, έχω πλάσµατα να φροντίζω και να µε φροντίζουν. Τώρα αν µε ρωτάτε για την οικογένεια ως θεσµό, ενστερνίζοµαι την άποψη που την περιγράφει ως µια κοινωνική κατασκευή που εξυπηρετεί από ιδρύσεώς της συγκεκριµένες ανθρώπινες επιδιώξεις. Σε µια κοινωνία αστικού προσανατολισµού ο θεσµός της οικογένειας χρησιµεύει διότι σε κάνει πιο ορατό ως πολίτη απέναντι στις δοµές και τους θεσµούς του κράτους. Εξ ου και η σύνδεσή της µε έναν αντίστοιχο θεσµό όπως είναι αυτός του γάµου. Ενα συµβόλαιο, ένα σύµφωνο. Αυτό είναι για εµένα. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Μεγαλώνοντας σκέφτοµαι όλο και περισσότερο το ενδεχόµενο να τεκνοθετήσω ένα πλασµατάκι ή να γίνω ανάδοχη µητέρα. ∆εν θεωρώ ότι το DNA µου είναι δα και τόσο ξεχωριστό ώστε να πρέπει οπωσδήποτε να το αναπαραγάγω. Ούτε θεωρώ πως µοναδικός τρόπος για να φτάσει µια γυναίκα στην προσωπική της ολοκλήρωση είναι να γίνει µητέρα. Αυτά είναι στερεότυπα. Αλλωστε υπάρχουν τόσα πλάσµατα σε αυτόν τον κόσµο που τους λείπουν η αγάπη και η φροντίδα. Θα ήθελα πολύ να αξιωθώ κάποια στιγµή να φροντίσω εγώ ένα τέτοιο πλάσµα.

Είσαι καλά προσωπικά; Υπάρχει σχέση;

Είµαι όντως πολύ καλά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Ο ιδανικός άνδρας για τη Ραλλία ποιος είναι;

Ο ιδανικός άνθρωπος για τη Ραλλία είναι ο άνθρωπος που µου εµπνέει εµπιστοσύνη. Ο άνθρωπος που τηρεί τον λόγο του. Ο άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους. Ο άνθρωπος που παλεύει και αγωνίζεται αντιµέτωπος µε τους προσωπικούς του δαίµονες και τις ανασφάλειές του µε στόχο την εξέλιξη της προσωπικότητάς του. Ο άνθρωπος που ασκεί κριτική στον εαυτό του και όχι στους γύρω του. Ο άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη των αισθηµάτων και των πράξεών του. Σε τελική ανάλυση ο άνθρωπος που µε εµπιστεύεται και µπορούµε να έρθουµε σε µία συνεννόηση µε ευκολία. Χωρίς πολλά λόγια.

Εχεις προδοθεί και γιατί; Πώς το αντιμετώπισες;

∆εν διαχειρίζοµαι εύκολα την περίπτωση να αισθανθώ προδοµένη από κάτι. Γι’ αυτό και την έχω αισθανθεί λίγες φορές. Μετρηµένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εκείνες τις φορές έχω πονέσει πολύ. Πρώτα είναι το σοκ και η απάθεια, µετά ο θυµός, έπειτα η θλίψη και τελικά η αποδοχή. Ετσι λειτουργεί σε µένα πάνω-κάτω. Μετά από καιρό όµως, για όλες τις φορές τελικά λέω ευχαριστώ. ∆ιότι εάν δεν είχα βιώσει συγκεκριµένες καταστάσεις σαν και εκείνες, πολύ απλά δεν θα ήµουν η γυναίκα που είµαι σήµερα. Θα ήµουν κάποια άλλη και όχι εγώ.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved