Δέσποινα Μοίρου: «Αγαπώ τη ζωή, είμαι ερευνήτριά της και μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Αγαπώ τη ζωή, είμαι ερευνήτριά της και μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες»

Πολλά ευχάριστα νέα περίμεναν τη Δέσποινα Μοίρου κατά την επιστροφή της στην Αμερική, όπου τα, τελευταία χρόνια, κάνει μία σπουδαία διεθνή καριέρα. Εκεί την περιμένουν νέες διεθνείς επαγγελματικές προκλήσεις. Η Δέσποινα κάνει μια εξομολόγηση ψυχής για όλα!

Βραβείο Stand Up Comedian, 8 ταινίες, μια που προβάλλεται τώρα οτο Amazon και μια υποψηφιότητα για Φεστιβάλ Καννών... Ζεις το απόλυτο όνειρο;

Ζω το απόλυτο όνειρο της «Μάτριξ πραγματικότητας» μας!!! Είμαι σε κατάσταση χαράς και ευδαιμονίας! Ευχαριστώντας το σύμπαν για όλα τα καλά που μου δίνει, μετά από συνεχή και σκληρή εργασία .Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν πιστεύω στην τύχη! Η Αμερική αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους εργασιομανείς και… τελειομάνέίς σαν εμένα.

Σου έγινε πρόταση να συμμετάσχεις οτο διάσημο τηλεοπτικό σόου «Din Done»;

Ναι ήταν απίστευτο! Είναι ένα σόου με καθιερωμένους κωμικούς! Οι πιο πολλοί διάσημοι Stand up Comedy ηθοποιοί! Με ανακάλυψε στη σκηνή του διάσημου Comedy Store», ένας ηθοποιός, την ώρα που έκανα το σόου μου! Με κάλεσε κατευθείαν στο σόου και έριξα τρελό γέλιο! Παρουσίασα και εκεί τον κωμικό μου μονόλογο και η γυναίκα παραγωγός του σόου με ζήτησε να εμφανίζομαι πια σχεδόν μόνιμα! «Έλα και κάνε ό,τι γουστάρεις στη σκηνή» μου είπε κατά λέξη! Έτσι παρουσιάζω τώρα τα κωμικά μου «πρόσωπα» και με βλέπει κοινό από όλη την Αμερική!

Μια όμορφη γυναίκα μόνη σε μια άγνωστη ήπειρο. Υπήρξαν φορές που φοβήθηκες;

Γενικά δεν έχω την αίσθηση του φόβου! Πάντα το είχα αυτό! Αυτό δεν έχει να κάνει με την ομορφιά, είναι θέμα χαρακτήρα! Έχω πολύ θάρρος. Το άγνωστο πάντα με εξιτάρει και με ελκύει. Αγαπώ τη ζωή, είμαι ερευνήτρια της και μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved