Δ. Μοίρου: «Το μπότοξ είναι ό,τι πιο χαζό μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός γιατί χάνει την έκφρασή του»
Showbiz

Δ. Μοίρου: «Το μπότοξ είναι ό,τι πιο χαζό μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός γιατί χάνει την έκφρασή του»

Η Δέσποινα Μοίρου η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες κυνηγώντας μία διεθνή καριέρα στον χώρο της stand up comedy και όχι μόνο, μιλάει για την προσωπική της ζωή και εκφράζει την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις...

Η προσωπική ζωή σου είναι ένα μυστικό κάποια χρόνια; Θέλεις να μας πεις αν βιώνεις ένα έρωτα ή όχι; Τι έχει αλλάξει οτην προσωπική σου ζωή;

Τον έρωτα τον βιώνω καθημερινά. Είμαι ερωτευμένη με την εργασία μου και με την ίδια τη ζωή. Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω πια σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Έζησα και εδώ ένα πολύ δυνατό έρωτα, αλλά δεν περιμένω να ξανά ερωτευτώ, για να νιώσω καλά!

Τι έχεις θυσιάσει από τον εαυτό σον για την καριέρα σου;

Ναι έχω θυσιάσει το χρόνο που σου προανέφερα. Απαιτείται πολλή αφιέρωση στη δουλειά, κάστινγκ, γυρίσματα, stand up comedy, σπουδές σκηνοθεσίας και αστρονομίας, στο τρελό διάβασμα που ‘χω ρίξει! Δεν έχω κάνει διακοπές εδώ και 5 χρόνια. Δεν έχω βγει ή γλεντήσει έστω και λίγο. Περιμένω καμία αργία για να ξεκουραστώ και να δω φίλους. Θυσίασα ας πούμε την προσωπική ζωή έως ένα σημείο.

Επεμβάσεις θα έκανες; Θα τολμούσες; Ή φοβάσαι μην αλλάξεις;

Δεν είμαι υπέρ. Είναι κουτό να τα βάζεις με το χρόνο. Με ενδιαφέρει να βελτιώνω την «εσωτερική μου εμφάνιση», δηλαδή την ψυχή, το μυαλό, τις γνώσεις μου! Καλά θα ήταν οι άνθρωποι γενικότερα να μη εστιάζουν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, να εμβαθύνουν λίγο. Εδώ μάλιστα έχει γίνει μια λίστα ηθοποιών που οι μεγάλοι σκηνοθέτες του Χόλυγσυντ τους έχουν βάλει στη «μαύρη λίστα»! Ακόμα και μπότοξ δεν θέλουν. Το μπότοξ είναι ότι πιο χαζό μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός, γιατί χάνει την έκφραση του προσώπου του! Επίσης αυτοδηλητηριάζονται με όλες τις χημικές ουσίες που περιέχει. Δίνω έμφαση στη υγεία, -όχι στην ομορφιά.

Πηγή: ΧΑΪ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved