Ίντριγκες στη Μύκονο! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στα δίχτυα της εκρηκτικής Lindsay Lohan!
Showbiz

Ίντριγκες στη Μύκονο! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στα δίχτυα της εκρηκτικής Lindsay Lohan!

Ερωτικές ίντριγ­κες στη Μύκονο. Ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταί­ες βέβαια, όμως εδώ υπάρχει πολύ ενδια­φέρον, καθώς μια από τους εμπλεκόμενους εί­ναι μια σταρ και μάλιστα διεθνούς βεληνεκούς.

Ο λόγος για τη Lindsay Lohan, την αμερικα­νίδα ηθοποιό, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια κυ­ριολεκτικά κατοικοε­δρεύει στην Ελλάδα και τα καλοκαίρια πιο συγκε­κριμένα στη Μύκονο, όπου έχει το δικό της κλαμπ.

Μπορεί η σχέση της με τον Ντένη Παπαγεωργίου να μην προχώρησε, όμως η Lindsay... μας έμεινε. Και φαίνεται αποφασισμένη να φτιά­ξει τη ζωή της στην Ελλάδα, που τόσο λατρεύει. Κι αν όχι τη ζωή της ολό­κληρη, τουλάχιστον τους επόμενους μήνες. Αυτό φαίνεται από την κίνησή της να πλησιάσει έναν από τους ωραιότερους Έλληνες, το Νάσο Παπαργυρόπουλο. Και όχι μόνο να τον πλησιάσει, αλλά να τον διεκδικήσει κιόλας, ενώ εκείνος ήταν με μια άλλη γυναίκα. Κι εκεί κάπου έγινε ο από­λυτος χαμός σύμφωνα με το Ciao... Διαβάστε τι αναφέρει το περιοδικό...

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τον τελευταίο καιρό, όπως ξέρουν όλοι, βγαίνει με την Εύη Σαλταφερίδου, συμπαίκτριά του από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο τους φαίνονταν να τα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για μια πολύ δεμένη και καλή σχέ­ση. Τόσο δεμένη που απο­φάσισαν να πάνε μαζί στη Μύκονο. Χωρίς βέβαια να υπολογίζουν ότι εκεί θα υπήρχε η γυναίκα που ό,τι βάλει στο μυαλό της το απο­κτά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του περιοδικού, η Lohan από την πρώτη στιγμή που είδε το Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον "έβαλε στο μάτι" και εξέφρασε το ενδιαφέ­ρον της γι’ αυτόν σε όλους τους φίλους της. Η ευκαιρία της δεν άργησε να έρθει ένα βράδυ που εκείνος πήγε στο μαγαζί της.

Η αμερικανίδα ηθοποιός δεν δίστασε να επιδιώξει αμέσως τη γνωρι­μία μαζί του, κάτι που έγινε, αλλά και να αφήσει να φανεί το ενδιαφέρον της για εκεί­νον. Ένα ενδιαφέρον, που όπως λένε οι ίδιες πληροφο­ρίες, δεν άφησε ασυγκίνητο τον ηθοποιό, με συνέπεια να μπλεχτούν πολύ τα πράγμα­τα. Η σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδόυ φαίνεται ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα "όρια", καθώς την αρχι­κή του γνωριμία με τη Λό­χαν, ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, πράγμα φυσι­κά που έμαθε η πρώην συμπαίκτριά του και νυν σύντροφός του, με φυσικό επακό­λουθο καυγάδες και εντά­σεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved