Άνθιμος Ανανιάδης-Μαρία Νεφέλη Γαζή: Μετά τις μηνύσεις η επανασύνδεση;
Showbiz

Άνθιμος Ανανιάδης-Μαρία Νεφέλη Γαζή: Μετά τις μηνύσεις η επανασύνδεση;

Το ζευγάρι, μπορεί να μην είναι μαζί αλλά παραμένουν γονείς και κάνουν τα πάντα για τον μικρό Τιμόθεο. 

Ο Άνθιμος Ανανιάδηςκαι η Μαρία-Νεφέλη Γαζή μοιράζονται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με τον μικρούλη τους και όπως λένε οι πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν μεγάλο μέρος των διαφορών τους και δεν αποκλείεται να είναι και πάλι μαζί στο άμεσο μέλλον.

Μετά τις αλληλομηνύσεις, ο ηθοποιός είχε εκδώσει ανακοίνωση: «Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα οτον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες τσυ αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Ανθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιου του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του».

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του Άνθιμου στου Ψυρρή, μαζί με τον μικρό Τιμόθεο, όταν διαπληκτίστηκαν έντονα και κάλεσαν την αστυνομία. Το περιπολικό που έφθασε στο σημείο τούς μετέφερε οτο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή ισχυρίζεται πως ο Άνθιμος την έπιασε από τον λαιμό, κατά τη διάρκεια του καβγά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, με την κατηγορία, της ενδοοικογενειακής βίας. Ο ηθοποιός απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δείχνονιας, όπως διέρρευσε, κάποιες αμυχές στον λαιμό του, αφού υποστήριξε πως του τις προξένησε η πρώην σύντροφός του.

Πηγή: Ciao

Πηγή φωτό: ΝDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved