Στέλιος Λεγάκης: Παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος!
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: Παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος!

Ο Στέλιος Λεγάκης μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις και όταν η συζήτηση πηγαίνει στο πιο... προσωπικό, ο ίδιος αποφασίζει να είναι αποκαλυπτικός... 

Γνωρίζω πως είσαι ευαίσθητος και στη δική σου ιεραρχία έχεις τοποθετήσει τον έρωτα στην πρώτη θέση. Η κάθε απογοήτευση και η κάθε εμπειρία αποτελούν τα υλικά των δημιουργιών σου. Όπως η πιο πρόσφατη με τον τίτλο «Είναι δύσκολο».

Οι ανθρώπινες σχέσεις. Θα αναφερθώ για παράδειγμα, στην ειλικρίνεια που διαθέτω. Λόγω αυτής, είναι δύσκολο να κάνω πολλούς φίλους και πολλές σχέσεις.

Ένας ειλικρινής άνθρωπος δεν φοβάται καθόλου να εκδηλώσει τα συναισθήματα του;

Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου. Αυτό το στερεότυπο του άντρα «δεν κλαίω και είμαι σκληρός με τις γυναίκες, τις φτύνω και κολλάνε» νομίζω σήμερα έχει ξεπεραστεί.

Στο συναισθηματικό κομμάτι, είτε είσαι πολύ μπροστά από την εποχή σου είτε αρνείσαι να ενταχθείς στη σημερινά δεδο¬μένα. Ή και τα δύο. Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;

Αν δεν ήμουν τραγουδιστής, δεν υπήρχε περίπτωση να έχω ούτε Facebook ούτε Instagram. Γενικά είμαι πολύ κατά του internet, έχει χαθεί όλη η μαγεία. Θα ήθελα να ζω στη δεκαετία του '80 ή όσο πιο παλιά γίνεται. Κινητό να μην υπήρχε, ακόμη καλύτερα. Ας πούμε για τις ερωτικές σχέσεις, δεν μπορείς να λείψεις στον άλλον. Πώς να του λείψεις με το Skype, το Viber, το Instagram, το Facebook, το κινητό, τα μηνύματα; Χρη¬σιμοποιώ τα social media για να να δω πώς είναι τα πράγματα ή να ανεβάσω καμιά φωτογραφία. Μέχρι εκεί.

Η εμφάνιση σου παραπέμπει σε pop star του εξωτερικού, αφού διαθέτεις όλο το «πακέτο» που κάνει τις θαυμάστριες να παραληρούν. Αν και έχεις αμέτρητες Legakiers, οι πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή σου είναι τρεις. Τι σημαίνει για εσένα η οικογένεια σου;

Έχασα τον πατέρα μου στα 14. Η μη¬τέρα μου είναι σούπερ ήρωας, είναι τα πάντα για εμένα.'Οπως και η γιαγιά μου και η αδελφή μου. Είναι οι τρεις γυναίκες της ζωής μου. Εύχομαι να έρθει και η τέ¬ταρτη.

Θα ήθελες να παντρευτείς νέος;

Ναι, θέλω πάρα πολύ να παντρευτώ νωρίς και να κάνω και παιδιά νωρίς.

Είσαι ερωτευμένος;

Ναι, είμαι.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved