Χρήστος Κυπριανίδης: Μιλάει για τη βαθιά φιλία του με τον Νίκο Βέρτη!
Showbiz

Χρήστος Κυπριανίδης: Μιλάει για τη βαθιά φιλία του με τον Νίκο Βέρτη!

Το Ρόδον στη Θεσσαλονί­κη ήταν κάποτε ένα από τα πιο διάσημα νυχτερι­νά κέντρα της πόλης. Το καλοκαίρι του 2002, οι πρωτοεμφα­νιζόμενοι Χρήστος Κυπριανίδης και Νίκος Βέρτης τραγουδούσαν εκεί και μοιράζονταν το ίδιο καμαρίνι, απο­κτώντας φανατικό κοινό και κλείνο­ντας τις πρώτες τους δισκογραφικές συνεργασίες. 

Από την Παρασκευή 10 Αυγούστου, οι δύο τραγουδιστές και φίλοι επέστρεψαν στο νυχτερινό κέντρο που έχει πλέον μετονομαστεί σε Όραμα και υπόσχονται να αναβι­ώσουν την παλαιότερη επιτυχία τους. Ο Χρήστος Κυπριανίδης απαντάει στις ερωτήσεις του Down Town.

Χρήστο, πώς νιώθεις για αυτή τη συ­νεργασία από το παρελθόν;

Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί, πρόκει­ται για μια όμορφη συνεργασία και μια καλή αφορμή για να βρεθώ στην πόλη μου μετά από αρκετό καιρό. Περιμένω να συναντήσω φίλους και γνωστούς και να θυμηθούμε παλιές όμορφες, στιγμές. Με τον Νίκο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, ξεκινήσαμε μαζί και για καιρό μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι.

Με τον Νίκο η σχέση σας δεν πέρα­σε ποτέ κρίση;

Όχι, ποτέ. Εκείνα τα χρόνια που συνεργαζόμασταν ήμασταν κολλητοί. Σήμερα, λόγω των υποχρεώσεων, και των δικών του, και των δικών μου, δεν περ­νάμε τον ίδιο χρόνο μαζί, αλλά η σχέση μας είναι η ίδια. Όσο περνάει ο χρόνος, αυτές οι σχέ­σεις χτίζονται. Κυρίως τα καλο­καίρια περνάμε αρκετό χρόνο μαζί, επειδή είμαστε από κοντι­νά χωριά και κάνουμε διακοπές.

Τι έχει αλλάξει σε εσένα από εκείνη την εποχή;

Τότε ήμουν ένα παιδί που ξεκινούσε στον χώρο κι έκανε τα πρώτα του βή­ματα. Από το 2002, όμως, έχουν αλ­λάξει πολλά πράγματα. Όταν κάνεις δισκογραφία και αποκτάς κάποια δη­μοσιότητα, έχεις άλλες απαιτήσεις από τη δουλειά και ο κόσμος έχει άλλες απαιτήσεις από εσένα.

Εχες φτάσει κοντά σε αυτά που ονειρευόσουν τότε να επιτύχεις;

Είμαι πολύ χαρούμενος από τη δουλειά μου και τα πράγματα μου ήρθαν όπως ήθελα. Για εμένα μεγαλύτερος στόχος είναι να είμαστε καλά και πιστεύω πως οι καταστάσεις, μας οδηγούν εκεί όπου θα έπρεπε να είμαστε.

Έχεις κάνει λάθη στην καριέρα σου;

Σίγουρα έχω κάνει ορισμένα λάθη στην καριέρα μου, αλλά πιστεύω ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γι­νόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις μας και κυρίως να ακούμε το ένστικτο μας και τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε πολύ και μας αγαπάνε. Σε αυτήν τη δουλειά υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που ενδεχομένως να μη θέλουν το καλό σου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved