Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα καλοκαίρια της με τον Μάκη! (φωτό)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα καλοκαίρια της με τον Μάκη! (φωτό)

Το καλοκαίρι του 2009 τους έφερε κοντά. Από τότε, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχτισαν έναν μύθο γύρω από τα καλοκαίρια της ζωής τους.

Παντρεύτηκαν; Χώρισαν; Είναι ακόμα ερωτευμένοι; Κυνηγιούνται με τους παπαράτσι; Ετοιμάζουν beach bar στην Άνδρο; Σε κάθε περίπτωση, κάθε καλοκαιρινό τους στιγμιότυπο είναι και θα είναι περιζήτητο, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

2012 ΑΝΔΡΟΣ: Η Ελένη για πολλοστή φορά πηγαίνει ατό νησί της, στην Ανδρο, και στην έκθεση φωτογραφίας της «πεθεράς» της Λιλίκας Παντζοπούλου.

2013 Κρήτη: Το πανελλήνιο αναρωτιέται τι κουβέντες γίνονται στο σκάφος Quintessa του Δημήτρη Κοντομηνά, στο οποίο βρίσκονται η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

2014 ΚΕΑ: Το ζευγάρι βόλταρε στα νησιά, όμως η Ελένη παθαίνει ένα μικροατύχημα μέσα στο φουσκωτό και αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν στην Κέα.

2015 ΑΝΔΡΟΣ: Η Μαρίνα Παντζοπούλου βαφτίζεται στην Άνδρο με 10 καλεσμένους και η Ελένη σε μια έξαρση εξωστρέφειας ανεβάζει στο Twitter φωτογραφία.

2016 ΚΥΘΝΟΣ: Μια απίθανη γαριδομακαρονάδα στην ψαροταβέρνα Άρια5 οδηγεί σε μια ομαδική φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη της, Κώστα Βλαστάρη.

2017 ΣΠΕΤΣΕΣ: «Οικογενειακά» στις Σπέτσες για μια τελευταία απόδραση και μια φωτογραφία με τον ξενοδόχο Χρήστο Ορλώφ. Η Ελένη -μάλλον- έχει νεύρα, γιατί το καλοκαίρι τελειώνει και ξεκινάει η δουλειά.

2017 ΑΝΔΡΟΣ: Η εποχή του instagram απαιτεί καλλιτεχνικές φωτογραφίες, οπότε η Ελένη επιλέγει generic λήψεις με γυρισμένες πλάτες που είναι και trend.

2018 Τήνος: Ύστερα από 10 μέρες οτα Κουφονπσια, η οικογένεια κάνει μια στάση στην Τήνο για να παραδώσει τον 16χρονο Άγγελο Λάτσιο στον πατέρα του, Γιάννη, αλλά και για βουτιές σε απομονωμένες παραλίες.

2018 ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ: Και κάπως έτσι, τα Κουφονήσια γίνονται για φέτος ο πιο hot προορισμός των celebrities, ενώ το ποδήλατο του Μάκη με το παιδικό κάθισμα τον κάνει να μοιάζει ο τέλειος πατέρας.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved