Ονούρ-Σεχραζάτ: Η πρώτη τους ελληνική συνέντευξη!
Showbiz

Ονούρ-Σεχραζάτ: Η πρώτη τους ελληνική συνέντευξη!

Ονούρ - Σεχραζάτ! Ή αλλιώς Χαλίτ - Μπεργκιουζάρ! Όπως και να τους αποκαλέσουμε οι δύο ηθοποιοί που μας απασχόλησαν πολύ ως ζευγάρι (και στην ζωή και στην τηλεόραση) το καλοκαίρι που μας πέρασε, δίνουν την πρώτη τους «ελληνική» συνέντευξη!


Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο star.gr , η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε στα γυρίσματα της σειράς «Χίλιες και μια νύχτες» και εξελίχθηκε σε ένα τρελό έρωτα προκαλώντας βέβαια και παράπλευρες απώλειες, αφού ο Χαλίτ χώρισε για τα όμορφα μάτια της Σεχραζάτ.

Αν και το ζευγάρι δεν ήθελε και πολύ να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το lovestory ο Χαλίτ παραδέχτηκε ότι πολιόρκησε στενά την τότε 23χρονη Σεχραζάτ. «Αν και ο Ονούρ είναι αρκετά πολύπλοκος χαρακτήρας, βρίσκω πως έχω κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν. Όπως ο ήρωας, έτσι και εγώ πολιορκώ οτιδήποτε με αγγίζει και πιστεύω ότι αξίζει. Δεν κάνω πίσω. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την αγάπη», λέει ο Χαλίτ.

Η Μπεργκιουζάρ μιλάει περισσότερο για τον γιο της, που είναι τα πάντα για αυτή «Ξυπνάμε κάθε μέρα με την φωνή του Αλί. Είναι μοναδικό συναίσθημα»,

Όσον αφορά την Σεχραζάτ παραδέχεται ότι της άλλαξε την ζωή, αλλά... στην πραγματικότητα δεν μοιάζει σε τίποτα με τον ρόλο που υποδύεται. «Είμαστε απλώς στο ίδιο σώμα. Τίποτα περισσότερο», ξεκαθαρίζει.

Από τις απαντήσεις τους είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι συμφωνούν σχεδόν σε όλα, ενώ στα υπόλοιπα… απλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον!!

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν και για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά στην Ελλάδα και για τα επόμενα σχέδια τους. Ο Χαλίτ υποστηρίζει ότι την περίμενε την επιτυχία, αφού «Έλληνες και Τούρκοι είμαστε ίδιοι», ενώ η Σεχραζάτ ομολογεί ότι εξεπλάγην.

Τέλος, τον Χαλίτ θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν οι θαυμαστές του στην μικρή οθόνη, αφού συμμετέχει σε ένα νέο σήριαλ, ενώ η Μπεργκιουζάρ θα απέχει από την τηλεόραση για να ασχοληθεί με το θέατρο… και φυσικά με τον γιο της!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved