Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τηλεφώνημα από τον Λαζόπουλο, η πρόταση και το όνειρο για το θέατρο
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τηλεφώνημα από τον Λαζόπουλο, η πρόταση και το όνειρο για το θέατρο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει το τοπίο για όλα όσα ακούστηκαν περί συνεργασίας του με τον Λάκη Λαζόπουλο και εκφράζει τις επιθυμίες του για το μέλλον σε ό,τι αφορά την υποκριτική σε τηλεόραση και θέατρο... 

Ισχύει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος σου είχε κάνει πρόταση για το Χτυποκάρδια στο θρανίο;

Είχε γραφτεί ότι ο κ. Λαζόπουλος μου είχε κάνει πρόταση για έναν πολύ βαρύ ρόλο, όμως δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Είχαμε μια τηλεφωνι­κή επικοινωνία που αφορούσε μια guest συμμετοχή μου στους άέκα Μικρούς Μήτσους.Έγινε επίσης μια φιλική συ­νάντηση με τον Αλέξανδρο Ρήγα παρουσία κοινών φίλων.

Ούτε για το θέατρο σου έγινε πρόταση;

Καταρχάς υπάρχει δέσμευση από το Τατουάζ και πολύ χρονι­κή πίεση, οπότε και να ήθελα δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Αυτήν τη στιγμή έχω αναλάβει κάτι και θέλω να το πάω όσο το δυνατόν καλύτερα από την πλευρά μου. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο.

Μου φαίνεσαι, όμως, άνθρωπος που βλέπει μπροστά.

Ναι, κοιτάζω μπροστά, δεν χάνω τον στόχο από τα μάτια μου. Όμως, είμαι άνθρωπος του τώρα και της δράσης.

Ναι, αλλά θα ήθελες να μείνεις σ' αυτό τον χώρο, στην υποκριτική εννοώ;

Θα δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν, η τηλεόραση φαίνεται να με θέλει.Έχω μεγάλο σεβασμό για την τέχνη της υποκριτικής και εύχομαι να την υπηρετήσω σωστά και ταπεινά. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε ό,τι αφορά αυτό το επάγγελμα και πολύ μεγαλύτερος για το θέατρο. Το θέατρο σε καμία περίπτωση δεν είναι τηλεόραση και δεν το σκέφτομαι καν αυτήν τη στιγμή.

Νιώθεις ότι ο ευρύτεροι χώροι -και όχι μόνον οι συνάδελφοί σου απ' το Τατουάζ- σε αποδέχτηκαν;

Όλοι τους με αποδέχτηκαν και αυτό το εννοώ, το βιώνω καθη­μερινά. Επίσης, πολύ σοβαρά ονόματα στον χώρο, τα οποία εγώ γνώριζα ως τηλεθεατής, τοποθετήθηκαν και με χαροποίησε. Το­ποθετήθηκαν όχι μέσα από κάποια συνέντευξη, αλλά επικοινώ­νησαν μαζί μου. Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και τιμητικό.

Μπήκες σε έναν χώρο που είναι ωραίος μεν, καλογυαλισμένος, αλλά τρομερά ανταγωνιστικός. Το έχεις αντιληφθεί;

Κάποιος που ασχολείται με το επάγγελμα του ηθοποιού και είναι στον χώρο επτά μήνες είναι σε αναγνωριστικό στάδιο ακόμα. Καλά-καλά δεν έχω γυρίσει σκηνές με όλους τους ηθοποιούς του cast.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved