Κατερίνα Τσάβαλου: «Ο εκνευρισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι φυσιολογικό σε μια σχέση»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Ο εκνευρισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι φυσιολογικό σε μια σχέση»

Η ζωή της Κατερίνας Τσάβαλου άλλαξε ολοκληρωτικά όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της στην οποία τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν τεράστια αδυναμία. Η ηθοποιός μιλάει για τη νέα της ζωή αλλά και για το πόσο έχει επηρεάσει το μωρό τη σχέση του ζευγαριού ενώ συγχρόνως μιλάει και για τα κιλά της εγκυμοσύνης που της έχουν απομείνει για να επιστρέψει στη σιλουέτα της... 

Τι κάνεις ή δεν κάνεις πλέον λόγω της κόρης σου;

Αυτό που κάνω λόγω της κόρης μου, που πριν δεν το είχα, είναι ότι βλέπω μωρά στο δρόμο και μόνο που δε βάζω τα κλάματα. Δεν το έκανα πριν, ενώ τώρα αρχίζω: "Πόσο είναι;", "Να σας ζήσει...", διάφορα τέτοια. Αυτό που δεν κάνω είναι ότι δεν κοιμάμαι όπως κοιμόμουν, λόγω της μικρής. Τώρα ειδικά που είμαστε στην περίοδο που βγάζει δόντια.

Σου μοιάζει;

Είναι ολόιδια ο μπαμπάς της. Έχει πολλή πλάκα όταν μου λένε: "Αχ, μοιάζει στον άντρα σου, συγ¬γνώμη...". Εγώ απαντάω: "Στον άντρα μου είπατε ότι μοιάζει, δεν μου είπατε ότι μοιάζει στο γείτονα. Γιατί μου ζητάτε συγγνώμη;" (Γέλια).

Άλλαξε κάτι στη σχέση σας με το σύζυγό σου με τον ερχομό της;

Σίγουρα έχει αλλάξει γιατί υπάρχει η κούραση, αλλά μας έχει δέσει περισσότερο, οπότε έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Όταν κάνεις ένα παιδί και είσαι ήδη καλά σε δένει και σε πάει μόνο παρακάτω, αν δεν είσαι καλά... εμάς μας έχει δέσει. Η κούραση κι ο εκνευρισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι φυσιολογικό σε μια σχέση.

Σου έχει πάρει το μυαλό η κόρη σου;

Μα γίνεται; Βγαίνω έξω κι όταν περιμένω κάπου, ή πριν μπω στο στούντιο να κάνω μια δουλειά, κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και βίντεο δικά της που έχω στο κινητό μου, σα χαζή κάνω, δε μπορείς να φανταστείς τι έχω πάθει. Τώρα απογαλακτίζω, γιατί τη θήλαζα συνέχεια έως σήμερα. Έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και μου μένουν ακόμα 5 για να είμαι όπως ήμουν πριν, αλλά το πάω πολύ χαλαρά, μέχρι να επανέλθει το σώμα μου. Αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα το παιδί και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά. Ήμουν πολύ αδύνατη και τώρα όλοι μου λένε ότι είμαι πολύ καλύτερη με τα 5 κιλά που έχω. Δεν με έχω συνηθίσει έτσι, αλλά είμαι πολύ χαλαρή με τα κιλά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved