Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχω τρελαθεί με την κόρη μου!!! Είμαι γεννημένη μάνα!!!»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχω τρελαθεί με την κόρη μου!!! Είμαι γεννημένη μάνα!!!»

Τρελαμένη από ευτυχία είναι η Κατερίνα Τσάβαλου από τότε που έγινε μανούλα. Η ίδια μιλάει για την αδυναμία που έχει στη μικρή της αλλά και για το αν σκέφτεται να αποκτήσει σύντομα και δεύτερο παιδί. 

Σκέφτεστε με το σύζυγό σου να μεγαλώσετε την οικογένεια σας στο μέλλον;

Προς το παρόν δε μπορώ να σκεφτώ τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού. Δεν ξέρω,
αν είναι να γίνει, θα γίνει.

Αν στο ζητήσει η κόρη σου θα το κάνεις;

Αν μου το ζητήσει η κόρη μου; Ναι, θα το κάνω, ό,τι θέλει η κόρη μου. Έχω τρελαθεί με την κόρη μου!!! Εί¬μαι γεννημένη μάνα!!!

Την κακομαθαίνεις, της κάνεις όλα τα χατίρια από τώρα;

Είναι μωρό ακόμα, αλλά όχι, βλέπεις το παιδί τι θέλει. Ο Δημήτρης, ο πατέρας της, αλλά κι εγώ είμαστε χαλαροί. Τα έχουμε καταφέρει μόνοι μας, ούτε εμείς είμαστε κακομαθημένοι για να κακο¬μάθουμε κι εκείνη, όπως να έχει 550 παιχνίδια.
Κάνω μόνη μου τις δουλειές του σπιτιού και δε με "παίρνει" να την κακομάθω. Τώρα αν φάει μια σοκολάτα παραπάνω... δεν ξέρω τι θα κάνω. Με τις εξόδους έχω περιοριστεί αλλά δε με πειράζει, δεν έβγαινα και τόσο πολύ, μόνο ότι ήταν για τη δουλειά, θα μπούμε στους ρυθμούς μας, είναι όλα καινούργια για μένα αυτή τη στιγμή. Ακό¬μα και το θέατρο που θα ξεκινήσω θα είναι κάτι καινούργιο. Μου έχουν πει κι άλλες μανούλες ότι θα νιώθω ενοχή, δεν ξέρω πώς θα είναι που θα φεύγω
από το σπίτι, γιατί τώρα είμαι συνέχεια μαζί της, δεν έχω να κάνω κάτι άλλο, είμαι συνέχεια από πάνω της. Δεν ξέρω πώς θα την "παλέψω" με τη δουλειά

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved