Κ. Τσάβαλου: «Δεν ψάχνω για νυφικό… Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο, σκεφτόμαστε και τον θρησκευτικό...»
Showbiz

Κ. Τσάβαλου: «Δεν ψάχνω για νυφικό… Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο, σκεφτόμαστε και τον θρησκευτικό...»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλάει για τα σχέδια που έχει με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου για θρησκευτικό γάμο και βάπτιση της κόρης τους μαζί, όμως δεν δείχνει να βιάζεται καθόλου... 

Ολοκληρώθηκες ως ύπαρξη με την έλευση της κόρης σου στη ζωή σου;

Αυτό νομίζω. Τα άκουγα όλα αυτά κι έλεγα: "Εντάξει", μου φαίνονταν γραφικά, αλλά πραγματικά ολοκληρώνεται μια γυναίκα, φυσικά αν το επιθυμεί να γίνει μάνα: Είναι πραγματικά δώρο το παιδί. Αυτό που μπορεί και κάνει το σώμα κι ο οργανισμός μας είναι δώρο θεού, είναι ασύλληπτο. Βλέποντας το σώμα μου πως άλλαξε, πως την είχα μέσα στην κοιλιά μου, τρελαίνομαι, νιώθω δέος. Ευχαριστώ το θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα. Είναι το υπέρτατο, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Τη λατρεύω, τη φιλάω συνέχεια, της κάνω αγκαλιές, της αξίζουν. Έχει πολλή πλάκα, τώρα έχουμε ξεκινήσει και το φαγητό, της αρέσουν οι γεύσεις, της δίνω φρούτα, όλα πρωτόγνωρα. Ακόμα δε μιλάει αλλά κάνει κάτι "μπου, μπου...".Όταν με πει: "Μαμά", θα λιώσω. Είχα πάρα πολύ γάλα και το πήγα μέχρι τώρα με αποκλειστικό θηλασμό. Τώρα το γάλα δεν είναι επαρκές και της δίνω συμπλή¬ρωμα κι έκλαιγα γιατί δεν τη θηλάζω όπως ηριν.

Θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σκεφτήκαμε μήπως κάνουμε γάμο και βάπτιση μαζί. Πρόσφατα γέλασα πραγματικά γιατί έγραψαν ότι αναβάλαμε τη βάπτιση της μικρής κορούλας μας για να κάνουμε τις πρώτες μας διακοπές και παράλληλα ψάχνω για νυφικό. Αυτό είναι άκυρο, δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για κάτι τέτοιο, δεν ψάχνω για νυφικό, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε και δεν θα πάμε διακοπές. (Γέλια). Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο, σκεφτόμαστε και τον θρησκευτικό, αλλά θα δούμε άμα μας βγει, αν δε μας βγει θα κάνουμε μόνο τη βάπτιση.

Πηγή: Λοιπόν

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved