Μαρία Κορινθίου: «Πάντα είμαι στο στόχαστρο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί...»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Πάντα είμαι στο στόχαστρο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί...»

Όταν ξεκίνησε η παράσταση «Γοργόνες και μάγκες», η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο στόχαστρο. Τώρα που όλα αυτά είναι μακρινά στο παρελθόν πώς τα σχολιάζει;

«Πάντα είμαι στο στόχαστρο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί... Δεν το λέω με την έννοια «αχ, ασχολούνται μαζί μου». Όχι, δεν το λέω έτσι, αλλά για κάποιο λόγο, χωρίς να ενοχλώ, συμβαίνει» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Έχετε παράπονο επειδή κάποιοι εκφράζονται με αυτό τον τρόπο για εσάς;

«Παράπονο όχι, υπάρχουν στιγμές που εκνευρίζομαι, τσαντίζομαι, με τη λαϊκή του έκφραση. Τσαντίζομαι που είναι απαίδευτοι και δεν έχουν ήθος στον τρόπο που μιλάνε και εκφράζονται. Βλέπεις ότι μπορεί να λένε τη γνώμη τους χωρίς βάση και το κάνουν μονό για σε ρίξουν. Θα ενημερώσω ότι εμένα όλο αυτό με δυναμώνει. Όσο πιο πολύ με χτυπάει κάποιος, τόσο πιο πολύ πεισμώνω και δυναμώνω. Είμαι τέτοιος χαρακτήρας στη ζωή μου.»

-Ξέρω ότι είστε και άνθρωπος με δυνατά συναισθήματα... Στις τελευταίες πυρκαγιές στην Αθήνα διαθέσατε το σπίτι σας για τη φιλοξενία πυρόπληκτων...

«Ναι. Και για αυτό θα βγουν και θα πουν... Θα με κρίνουν αρνητικά μέχρι και σε κάτι τόσο ευαίσθητο. Μια κοπέλα πριν από κάτι μέρες έγραψε ένα σχόλιο στο instagram, σε μια ανάρτηση μου, κάτι άστοχο: «Γνωστή εταιρία σούπερ μάρκετ διέθεσε αυτό, αυτό και αυτό... Εσύ τι έχεις κάνει;;». Εγώ απλώς της απάντησα: «Σώπα. Μπορείς να σιωπήσεις; Χτύπα με, αλλά να γνωρίζεις πρώτα». Άλλωστε, έχω τη διάθεση και την πρόθεση να προσφέρω βοήθεια και με άλλους τρόπους αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτόμαστε πια αν μπορούμε να κάνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας -σύμφωνα με τις δυνατότητες του- για να βοηθήσει, για να μην κατακριθούμε! Αν το σκεφτείτε, είναι τραγικό. Αισθάνομαι άσχημα που το συζητάμε αυτήν τη στιγμή, γιατί ό,τι έπραξα, το έπραξα μέσα από την καρδιά μου και όχι για να ακούσω «μπράβο!».

-Πώς προέκυψε η απόφαση αυτή;

«Ήταν αυθόρμητο... Ενώ συζητούσα με τον Γιάννη, του είπα: «Γιάννη, είναι δίπλα η Ανάβυσσος, χωράει κόσμο το σπίτι και δεν είναι και κανένας εκεί τώρα. Το δίνουμε για φιλοξενία;», μου απάντησε: «Δεν το συζητάω!». Μάλιστα, ο Γιάννης πήγε εκεί για να προσφέρει έμπρακτα βοήθεια και γύρισε πίσω σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Καλό είναι να μη μιλάνε οι άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved