Χρήστος Τριπόδης: «Γυρίζοντας στο σπίτι είμαι 100% πάνω στα παιδιά και στη γυναίκα μου»
Showbiz

Χρήστος Τριπόδης: «Γυρίζοντας στο σπίτι είμαι 100% πάνω στα παιδιά και στη γυναίκα μου»

Πώς είναι ο Χρήστος Τριπόδης ως σύζυγος και ως μπαμπάς; Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνον... 

Πώς είσαι ως μπαμπάς και σύζυγος;

Όσο ελεύθερο χρόνο έχω τον διαθέτω σ’ εκείνους. Γυρίζοντας στο σπίτι είμαι 100% πάνω στα παιδιά και στη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου χώρο, δεν δουλεύει, μεγαλώνει τα παιδιά μας. Είναι πολύ σκληρή η δουλειά να μεγαλώνεις δύο παιδιά. Ούτε οι δικοί μου γονείς, αλλά ούτε κι οι δικοί της μπορούν να βοηθήσουν, είναι μακριά οπότε αναγκαστικά, γιατί δεν βγαίνει αλλιώς.

Έχει αναλάβει την ανατρο¬φή των παιδιών σας στο με¬γαλύτερο κομμάτι;

Ναι, ακριβώς, το 70% σίγουρα, μπορώ να σου πω. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα κι εγώ αν δεν είχα αυτή τη στήριξη. Η δουλειά μου είναι δύσκολη. Τώρα βρίσκομαι σε περιοδεία, εκτός Αθηνών, κι αυτό με βοηθάει να ξέρω ότι εκεί είναι ο άνθρωπός μου. Έτσι είμαι πιο συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, γιατί έχω την έννοια των παιδιών μου τ’ αγαπάω, τα λατρεύω. Είμαι κι εγώ κοντά στα παιδιά μου, αλλά τους βλέπω και τους τρείς λιγότερες ώρες. Είναι φοβερό το πώς περνάει ο χρόνος και πως μεγαλώνουν τα παιδιά, σαν χθες τα θυμάμαι μωρά.

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τη σύζυγο σου;

Με τη Νάνσυ είμαστε μαζί 11 χρόνια.

Πηγή: Λοιπόν

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved