Showbiz

Ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή! Το βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο και τα πρώτα λόγια του Λυκουρέζου

Gossip-tv Team

Παρ' όλο που έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη, το πένθος συνεχίζει να είναι βαρύ τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στην οικογένεια που άφησε πίσω της. 

Ήταν 18 Αυγούστου του 2017 όταν όλοι μαθαίναμε "παγωμένοι" πως η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου δεν ξύπνησε ποτέ για να ξεκινήσει την ημέρα της. Έφυγε ήσυχη στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, βυθίζοντας όμως στη θλίψη και τον πόνο τους δικούς της ανθρώπους αλλά και όλους όσοι την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους που είχε αναλάβει στην γεμάτη λάμψη και επιτυχίες καριέρα της.

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην Ζωίτσα τους στις 22 Αυγούστου μέρα που κανείς δεν πίστευε πως θα ερχόταν καθώς η ηθοποιός υπήρξε η χαρά της ζωής και η προσωποποίηση της ζωντάνιας και της χαράς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο αφιέρωμα με τις πρώτες δηλώσεις του άντρα της ζωής της Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τον θάνατό της αλλά και την αντίδραση όλων όσοι την αγάπησαν ή συνεργάστηκαν μαζί της οι οποίοι και είχαν να πουν τα καλύτερα για εκείνη...

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved