Τόνι Μαυρίδης: Συνεργασία έκπληξη με γνωστό τραγουδιστή!
Showbiz

Τόνι Μαυρίδης: Συνεργασία έκπληξη με γνωστό τραγουδιστή!

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει μία ολοκληρωτικά χαμηλών τόνων στάση στη δημόσια πορεία του. Ο Τόνυ Μαυρίδης έπειτα από την ολοκλήρωση της σχέσης και της συνεργασίας του με την Έλενα Παπαρίζου επέλεξε μία πιο διακριτική θέση έναντι των μέσων ενημέρωσης, αλλά και του καθαυτού έργου του.

Ο γνωστός παραγωγός και συνθέτης επανέρχεται επτά χρόνια μετά στο προσκήνιο με μία συνεργασία έκπληξη. Ο ίδιος υπογράφει μουσικά το τραγούδι «Τι σου λείπει» που ερμηνεύει ο Δημήτρης Γιώτης.

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος γιατί εκτιμώ απεριόριστα τον Τόνι Μαυρίδη. Είναι ένας σημαντικός μουσικός.Μιλούσαμε καιρό για το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε. Πριν από λίγους μήνες συνέβη. Το τραγούδι μας είναι ρυθμικό και πολύ χαρούμενο. Θεωρώ ότι πια απέκτησα έναν αγαπημένο καινούργιο φίλο. Ο Τόνι είναι ένας υπέροχος, ζεστός, φιλικός άνθρωπος, καθόλου σνομπ και δήθεν. Είναι εντελώς μακριά από τη lifestyle φιλοσοφία. Θα μου δώσει τεράστια χαρά ο κόσμος να αγαπήσει το τραγούδι μας» αναφέρει στο gossip-tv.gr o λαικός ερμηνευτής.

Το «Τι σου λείπει» που υπογράφει μουσικά ο Τόνι Μαυρίδης και στιχουργικά ο Ηλίας Γιαννακόπουλος θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτέμβρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved