Showbiz

Άκης Σακελλαρίου: Είχε πέσει λιπόθυμος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Gossip-tv Team

Ο Άκης Σακελλαρίου μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του, έβγαλε την πρώτη selfie μέσα από το νοσοκομείο και σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Ο ηθοποιός νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ΚΑΑ του ΓΝΑ Σωτηρία, αφού είχε προσβληθεί από το βακτήριο της legionella και τώρα είναι καλά και σήμερα σύμφωνα με όσα είπε ο Στέλιος Μάινας στην εκπομπή «Alpha Παντού» θα πάρει εξιτήριο.

Ο Στέλιος Μάινας είπε για τον συνάδερφο και φίλο του: «Ήταν δέκα μέρες σε τεχνητό κώμα. Όταν συνήλθε ήταν καταπονημένος. Τώρα είναι καλά, συνήλθε 100% και από όσο ξέρω σήμερα βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει να ξεκουραστεί.»!
Και πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι εμείς συνήθως κάνουμε περιοδεία, παίζουμε σε κάθε πόλη μια μέρα και φεύγουμε. Άρα θα πρέπει να είχε περάσει από πάρα πολλά ξενοδοχεία. Σε κάποιο από όλα αυτά τα καταλύματα… Ο Άκης Σακελλαρίου έπαιζε για αρκετές μέρες με πυρετό και είχε μια κατάπτωση. Ο ηθοποιός πεθαίνει λένε στο σανίδι. Ο Άκης έπεσε λιπόθυμος για να πάει στο νοσοκομείο, δεν πήγαινε. Έπεσε λιπόθυμος, κατά πάσα πιθανότητα στο νοσοκομείο…».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved