Κατερίνα Τσάβαλου: «Από τώρα νιώθω τρελές ενοχές…»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Από τώρα νιώθω τρελές ενοχές…»

Η Κατερίνα Τσάβαλου έγινε πριν λίγο καιρό μανούλα. Πώς εναρμονίζεται όλη αυτή η δουλειά που έχει και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τον ερχομό του μωρού;

«Η κόρη μου τώρα είναι 6 μηνών. Δεν φεύγω από το σπίτι μου το πρωί και γυρίζω το βράδυ. Ρυθμίζω τις ώρες… Τώρα με το θέατρο και τις πρόβες θα έχει μια δυσκολία, αλλά μετά, όταν θα ξεκινήσω τις παραστάσεις, θα είναι καλύτερα. Αυτό θα το δω στην πράξη. Μοιράζουμε τις ώρες με τον άντρα μου και με την πεθερά μου, όταν μπορεί. Από τώρα νιώθω τρελές ενοχές που θα φεύγω από το σπίτι και θα αφήνω για κάποιες ώρες την κόρη μου, η οποία είναι μια Υδροχοάρα...!!!» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι όνομα θα πάρει η μικρή;

«Θα τη βαπτίσουμε μάλλον του χρόνου, δεν έχουμε κάνει ακόμα σχέδια, τίποτα. Ακόμα δεν λέμε ποιο θα είναι το όνομα της μικρής, αν και το έχουμε αποφασίσει. Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, νιώθω ότι μου δίνει ζωή, δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Το να έχεις παιδί είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Έχεις έναν άνθρωπο που εξαρτάται από σένα και πρέπει να τον μεγαλώσει σωστά, θέλω να είμαι εντάξει μαζί με τον πατέρα της, να της δώσουμε αξίες, απέραντη αγάπη και να πάρουμε κι από εκείνη, γιατί είναι αμφίδρομο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved