Χρήστος Τριπόδης: «Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν αρκετά καλά»
Showbiz

Χρήστος Τριπόδης: «Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν αρκετά καλά»

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Τριπόδης ασχολείται και με την παραγωγή, εκτός από την υποκριτική.

«Εδώ και πέντε χρόνια ασχολούμαι με την παραγωγή, προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν αρκετά καλά, γιατί έχω και την επιλογή να δουλέψω με τους ανθρώπους που θέλω, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ξεκινήσαμε με το παιδικό, κάναμε αρκετά καλά παιδικά, είχαμε πολύ καλές επιτυχίες και τώρα έκανα και το βήμα να πάμε και στους ενήλικες για παράσταση με το έργο που παίζουμε αυτή τη στιγμή, που ήταν μια πολύ καλή επιλογή» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις αναπτύξει φιλίες μέσα από το χώρο που σου στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές κι ενδεχομένως να τους χρωστάς το "ευχαριστώ";

«Πως δεν έχω, βέβαια έχω. Έχω αρκετούς φίλους και είναι δύσκολος χώρος για φιλίες. Ήμουν από τους τυχερούς στο επάγγελμα, γιατί από μικρός δούλεψα με σημαντικούς ανθρώπους σε πολύ καλές δουλειές κι όλο αυτό με βοήθησε να διαμορφώσω χαρακτήρα και μια ηθική πάνω στο χώρο.»

-Τι προσπάθησες να αποφύγεις από αυτό τον χώρο, ποια ήταν τα κακώς κείμενα για σένα;

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιέζομαι παρά πολύ όταν κάνω κάτι που δεν μου αρέσει. Είναι πολλές φορές που μπορεί να έχω μείνει άνεργος και προτίμησα να πάω να δουλέψω σε μπαρ παρά να πάω να δουλέψω ως ηθοποιός σε μια δουλειά με ανθρώπους που δεν αντέχω. Καταπιέζομαι πάρα πολύ στο να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved