"Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας της Εύης Αδάμ
Showbiz

"Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας της Εύης Αδάμ

Δύσκολες ώρες για την Εύη Αδάμ. Το πρώην top model και Miss Hellas '95 πριν από μερικές μέρες έχασε τον πατέρα της Βασίλη. Μια απώλεια που την έχει συγκλονίσει αφού του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η σύζυγος του Λάμπη Λιβιεράτου και πρώην παρουσιάστρια του «Mega Star» Εύη Αδάμ ζει μία από τις πλέον οδυνηρές στιγμές της ζωής της. Απομονωμένη, συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Ο κύριος Βασίλης έφυγε ξαφνικά και στη σκέψη ότι δεν θα τον δει ποτέ πια «παγώνει».

Ιδιαίτερα δεμένη με τους γονείς της, η πανέμορφη μελαχρινή δεν θέλει να εξωτερικεύσει τον πόνο της. Ο σύζυγός της γνωστός τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος τη στηρίζει και της δίνει κουράγιο αφού γνωρίζει καλά πως ο πατέρας της ήταν το πρότυπό της. Οσο για τις κορούλες του ζευγαριού, Δανάη και Νεφέλη, η Εύη προσπαθεί -όσο μπορεί- να μην τους μεταφέρει τον πόνο της. «Η φύση της γυναίκας από τη στιγμή που γίνεται μητέρα είναι να βάζει τα παιδιά πάνω απ’ όλα. Πρακτικά και μόνο αν το δει κανείς, αυτά απορροφούν 25 ώρες από το 24ωρό σου».

Καταβεβλημένη, έχει χάσει το χαμόγελό της. Φίλοι και γνωστοί τη ρωτούν τι της συμβαίνει και εκείνη απλώς σιωπά αφού θέλει τα συναισθήματά της να τα κρατήσει για τον εαυτό της. Προσπαθεί να κρατά στο μυαλό της τις ωραίες τους οικογενειακές στιγμές. Οσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, έχει «φρενάρει» όλες τις συζητήσεις -τουλάχιστον προς το παρόν- αφού, όπως είναι φυσικό, δεν βρίσκεται σε θέση να μιλήσει για το οτιδήποτε. Θέλει πρώτα να περάσει λίγος χρόνος ούτως ώστε να επουλωθεί η πληγή από τον χαμό του πατέρα της.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved