Νικολέττα Ράλλη: «Φροντίζω να µην προλάβουν να µε αδικήσουν»
Showbiz

Νικολέττα Ράλλη: «Φροντίζω να µην προλάβουν να µε αδικήσουν»

Η Νικολέτα Ράλλη δείχνει να πατά καλά στα πόδια της και να έχει ωριμάσει πολύ επαγγελματικά. Η παρουσιάστρια μιλάει περί... αδικιών, ενώ αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται τις κακές συνεργασίες στη δουλειά της... 

Πώς διαχειρίζεσαι τις κακές συνεργασίες;

Νοµίζω ότι γενικά καλά µού πήγαν τα πράγµατα. ∆εν θυµάµαι κάτι άσχηµο, αλήθεια!

Ενιωσες ότι υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να σε πάνε πίσω;

Φυσικά, πάρα πολλές φορές. Και ακόµη το νιώθω.

Σε πληγώνει αυτό το πράγμα;

Οχι, δεν µε διαφέρει καθόλου. Ισα-ίσα, µε κάνει λίγο κι αισθάνοµαι ότι είµαι τέλεια σε αυτό που κάνω για να ασχολούνται µαζί µου (γέλια).

Οταν σε αδικούν, διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν;

Φροντίζω να µην προλάβουν να µε αδικήσουν. Μπορώ να ξέρω τι γίνεται σε κάθε δωµάτιο και σε κάθε κτίριο του στούντιο ΚΑΠΑ -αυτό είναι τώρα η επαγγελµατική µου στέγη και έτσι προλαβαίνω οποιαδήποτε κατάσταση.

Εχεις πάρα πολλούς followers στα social media. Πώς προέκυψε όλο αυτό;

Κατ’ αρχάς, ο κόσµος της τηλεόρασης δεν έχει καµία σχέση µε τον κόσµο των social media. ∆εν σηµαίνει, δηλαδή, ότι αν κάνεις τηλεόραση έχεις πολλούς ακολούθους ή αν έχεις πολλούς ακολούθους θα κάνεις επιτυχία στην τηλεόραση. Να ξέρεις ότι, αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά που κάνω, δεν θα είχα κανένα από τα social media. Για εµένα τα social media είναι µια δουλειά, η προώθηση προϊόντων, που την έκανα πάντα είτε ως µοντέλο είτε ως παρουσιάστρια. Από τη στιγµή που σταµάτησε, λόγω κρίσης, να υπάρχει η διαφήµιση στην τηλεόραση, µου έκανε πάρα πολύ καλό αυτό. Αυτό που έκανα ως µοντέλο συνεχίζω να το κάνω στα social media και µάλιστα έχω και τον πρώτο και το τελευταίο λόγο στον λογαριασµό µου.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved