Η Καλογρίδη πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τα σχόλια
Showbiz

Η Καλογρίδη πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τα σχόλια

Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της ζωής της.

Μέχρι και σήμερα άφηνε τους άλλους να μιλούν για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Τώρα όμως πήρε το λόγο και για είπε όλα. Η Νατάσα Καλογρίδη μιλά πρώτη φορά, για τη ζωή της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τα σχόλια και τις φήμες για τον χωρισμό τους

Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχεις πει τίποτε για τη σχέση σας. Γιατί το αφήνεις να, αιωρείται;
«Θέλεις να βάλω σε κάτι μια σφραγίδα; Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να βάζω σφραγίδες. Μου αρέσει να έχω δίπλα, μου ανθρώπους που μου ξυπνάνε την καρδιά και το μυαλό. Και όταν αυτό συμβαίνει στη ζωή μου, το προστατεύω και το χαίρομαι και είμαι πολύ καλά με αυτό»

Γιατί λένε όμως ότι χωρίσατε; Πώς ξεκίνησαν οι φήμες; «Όπως ξεκίνησαν να λέγονται και πολλά άλλα πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Οπότε, δεν έχετε χωρίσει;
«Φαντάζομαι, είσαι ενήμερος ότι έχει δοθεί επίσημη ανακοίνωση από τον κύριο Λυκουρέζο. Δεν θέλω να επεκταθώ λοιπόν περισσότερο»

Σε εκνευρίζουν όλα αυτά τα αναληθή σχόλια; «Ποτέ δεν ασχολούμαι με πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν»

Αλήθεια, είσαι ερωτευμένη;
«Αν μου εξηγήσεις τι σημαίνει έρωτας, μπορώ να απαντήσω»

Εξήγησε μου τι νιώθεις για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Θαυμασμό. Όταν το πνευματικό επίπεδο είναι τόσο υψηλό είναι ανόητο από πλευράς μου να εξηγώ τέτοια πράγματα»

Πώς γνωριστήκατε;
«Εν αρχή, ήταν ο Νίκος Κοκλώνης. Φίλος και αρωγός»

Δεν είχε τύχει να συναντηθείτε ποτέ νωρίτερα; «Όχι. Εγώ από την οικογένεια γνώριζα μόνο τη Μαρία Ελένη, από κοινές παρέες»

Και με τον κύριο Λυκουρέζο δεν είχατε συναντηθεί ποτέ; «Τον κύριο Λυκουρέζο δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ. Δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, μα ποτέ, στη ζωή μου. Μέχρι τη στιγμή που βρεθήκαμε ξαφνικά»

Είναι δηλαδή καρμική η σχέση σας. «Εγώ πιστεύω κατ’ εξοχήν στις καρμικές σχέσεις»

Το φλερτ πώς ξεκίνησε;
«Το φλερτ δεν δείχνει απαραίτητα κάτι ερωτικό. Όταν κάποιος σου κινεί το ενδιαφέρον και σου ταρακουνάει το μυαλό, φλερτ είναι και αυτό. Και εγώ αυτές τις καταστάσεις γουστάρω»

Τι σε κέρδισε λοιπόν σ' αυτόν;
«Είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη οξυδέρκεια. Αν καθίσεις μαζί του, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα. Έχει να σου πει ιστορίες, γεγονότα, απίστευτες πληροφορίες. Εγώ πεθαίνω γι' αυτά. Χαζεύω. Τα λατρεύω»

Τι κάνετε μαζί; Πώς περνάτε τον χρόνο σας; «Σου είπα, κάνουμε κουβέντες παλαιάς κοπής, για εποχές που πολύ θα ήθελα να ζήσω και δυστυχώς δεν τις πρόλαβα. Κουβέντες για μεγάλους καλλιτέχνες, για σπουδαίους ανθρώπους της τέχνης. Έχω ακούσει πράγματα από τον Αλέξανδρο που ήταν σαν να βίωνα όλη αυτή την εποχή. Ήταν φίλος με τον Χατζιδάκι, τον Γκάτσο. Τους έχει ζήσει. Όλες αυτές οι περιγραφές του από εκείνη την εποχή με γοήτευσαν απίστευτα. Και φυσικά, το αγαπημένο μου, γελάμε πάρα πολύ»

Το κυνηγητό με τους παπαράτσι πώς σου φαίνεται; «Μου προκαλεί τρομερό γέλιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο πανικός. Τι πάθανε, Τάσο μου, τι;»

Γιατί πιστεύεις ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη σχέση σας; «Το ιδιαίτερο πάντα ενδιαφέρει»

Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η σχέση; «Δώστε τις απαντήσεις μόνοι σας»

Ο κύριος Λυκρυρέζος τι σου λέει για όλο αυτό; «Κανείς μας δεν ήθελε να κρυφτεί, ούτε εγώ ούτε ο Αλέξανδρος πιστεύουμε ότι κάνουμε κάτι κακό. Ο Αλέξανδρος λειτουργεί πολύ ελεύθερα, πολύ αυθόρμητα Το ίδιο και εγώ. Δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν για την όποια επιλογή μου»

Ποιος είναι «αρχηγός» σε αυτή την ιστορία; «Εγώ είμαι αρχηγός του εαυτού μου»

Σου μιλάει για τη Ζωή;
«Η Ζωή είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι του Αλέξανδρου και δεν θα ήθελα να το αγγίξω. Δεν μπορεί κανείς να αναιρέσει τα χρόνια που ήταν μαζί και την ίδια τη Ζωή Λάσκαρη επίσης. Μην τρελαθούμε. Το τι βιώνω εγώ με τον Αλέξανδρο, δεν αναιρεί την προηγούμενη ζωή του, ούτε την απίστευτη προσωπικότητα της Ζωής Λάσκαρη»

Μπορείς να πεις ότι άλλαξε τη ζωή σου αυτή η σχέση; «Εγώ τη ζωή μου την αλλάζω εν μια νυκτί. Τώρα τα υπόλοιπα δεν γίνεται να τα πούμε. Αυτά είναι πολύ προσωπικά. Κλείσε το μαγνητοφωνάκι»

Το σενάριο του γάμου που έχει ακουστεί παίζει όντως;
«Με έχεις για κορίτσι που αυτήν τη στιγμή θα συζητούσα για παντρειές;»

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved