Το brazilian jiu jitsou έφερε τον έρωτα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό και personal trainer!
Showbiz

Το brazilian jiu jitsou έφερε τον έρωτα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό και personal trainer!

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας η προσωπική ζωή του ηθοποιού Δημήτρη ΛιακόπουλουΒούλα Τσακαλιού, παρότι είχε σχέσεις με γνωστές συναδέλφους του, μιας και πρόσεχε ιδιαίτερα τις κινήσεις του.

Θέλει να απασχολεί τον Τύπο μέσα από τη δουλειά του και μόνο, γι’ αυτό και κρατούσε μακριά παπαράτσι και ρεπόρτερ. Φαίνεται, όμως, πως ο έρωτάς του για τη νέα σύντροφό του τον έκανε… απρόσεκτο και άφησε το μυστικό του να αποκαλυφθεί. Οχι στους κύκλους της σόουμπιζ, όπως θα πίστευε κανείς, αλλά σε αυτούς του brazilian jiu jitsou, που είναι το αγαπημένο του άθλημα. Σύμφωνα με τη Realnews ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει δεσμό με τη γοητευτική Βούλα Τσακαλιού, η οποία είναι personal trainer και ειδικεύεται στην εν λόγω πολεμική τέχνη. Στις προπονήσεις που έκανε στην αρχή της χρονιάς γνωρίστηκε με τον ηθοποιό και δεν άργησαν να ερωτευτούν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η όμορφη Βούλα, μετά τους πρώτους μήνες της σχέσης της με τον Δημήτρη, αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να έρθει να ζήσει εδώ. Επιασε δουλειά σε μεγάλο γυμναστήριο και εξελίσσεται και στο άθλημά της, αφού σε αγώνες που γίνονται έχει κατακτήσει τη μοβ ζώνη, με εκείνον να βρίσκεται ακόμα στην μπλε και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει ισάξιός της.

Οσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι και πως δεν θα αργήσουν να συγκατοικήσουν. Για την ώρα, πάντως, διατηρούν ο καθένας το δικό του σπίτι και περνούν αρκετά βράδια μαζί. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης Λιακόπουλος, λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς «Ο άνδρας των ονείρων μου», είχε βρεθεί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και είχε δηλώσει πως είναι μόνος του. Για την ακρίβεια, είχε πει τα εξής: «Τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια είμαι μόνος μου. Ημουν πολλά χρόνια σε σχέσεις κι έτσι αποφάσισα να δω πώς είναι να είσαι και λίγο μόνος σου. Ηθελα να βρω τον εαυτό μου». Πού να ήξερε ότι λίγους μήνες μετά ο έρωτας θα του χτυπούσε και πάλι την πόρτα ενώ έκανε προπόνηση στο αγαπημένο του άθλημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved