Μπουλέ-Ισαάκ: Αποκάλυψη... τώρα από την Αντίπαρο!
Showbiz

Μπουλέ-Ισαάκ: Αποκάλυψη... τώρα από την Αντίπαρο!

Μέχρι πρότινος κρύβονταν όμως πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να το κάνουν...

Aν και διατηρούν εδώ και τρία χρόνια σχέση, η πολυτάλαντη Νάντια Μπουλέ και ο θεατρικός επιχειρηµατίας Γιώργος Ισαάκ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να µη µαθευτεί τίποτα για τη σχέση τους.

Μάλιστα, η αγαπηµένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει και τον λόγο που επεδίωκε να καλύπτει πέπλο... µυστηρίου την προσωπική της ζωή: «Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν την έχω δει κρεµασµένη στα περίπτερα και δεν µου άρεσε. Είναι κάτι που δεν συνήθισα ποτέ. Νιώθω πολύ καλύτερα µιλώντας για τη δουλειά µου και για όλα τα άλλα µε τα οποία καταπιάνοµαι, παρά για την προσωπική µου ζωή και για το αν είµαι σε σχέση ή αν χώρισα», είχε παραδεχτεί η ίδια.

Οµως, φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο µακρινό παρελθόν. Γιατί το ζευγάρι τελικά «εκδηλώθηκε» µέσω των social media, µε τον Γιώργο Ισαάκ να κάνει την... αρχή µε µία ανάρτησή του. Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία της αγαπηµένης του που ανέβασε στο Instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Αντίπαρο. Λίγο αργότερα όµως... απελευθερώθηκε και εκείνη, ανεβάζοντας, σύμφωνα με τη Realnews, φωτογραφία της από το ίδιο σηµείο, µία µαγευτική αµµώδη παραλία του νησιού όπου απεικονίζεται η ίδια να απολαµβάνει το ηλιοβασίλεµα εκεί που σκάει το κύµα. Κινήσεις που αποδεικνύουν πως το ζευγάρι έχει πλέον απαλλαγεί από το άγχος της δηµοσιοποίησης της προσωπικής του ζωής και µπαίνει πλέον σε νέα τροχιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved