Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο γοητευτικός συνοδός της Νατάσας Ράγιου!
Showbiz

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο γοητευτικός συνοδός της Νατάσας Ράγιου!

Και όμως, είναι ο γιος της και είναι ένας γοητευτικός νέος με λατρεία στην ιστιοπλοΐα!

Ο Φάνης Μεντζελόπουλος, εκτός από άριστος μαθητής, μιλάει πέντε γλώσσες, ενώ από τα 9 του έχει μάθει να… παλεύει με τα κύματα και τον άνεμο ως άξιος ιστιοπλόος! Ενα από τα μότο του γιου της Νατάσας Ράγιου και του επιχειρηματία στον χώρο του τουρισμού Αλέξη Μεντζελόπουλου είναι «Μύρισε τη θάλασσα, νιώσε τον ουρανό και άφησε την ψυχή και το πνεύμα σου να πετάξουν», όπως γράφει σε μια από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο καρδιοκατακτητής του σχολείου, όπως μαθαίνουμε, Φάνης, ως ελεύθερο πνεύμα που είναι, δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από τη θάλασσα, καθώς είναι η μεγάλη του αγάπη. Αγωνίζεται με τα χρώματα του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου (ΑΙΟΡ) «Ιάσων» στην κατηγορία της ιστιοπλοΐας laser radial και laser standard και έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και περιφερειακά πρωταθλήματα.

Για όγδοη χρονιά φέτος, ο γιος της δημοσιογράφου κερδίζει όλο και περισσότερες νίκες στο άθλημα που έχει αποφασίσει να υπηρετεί. Το γεγονός, μάλιστα, ότι κατοικεί μόνιμα στην Πάτρα τον διευκολύνει, καθώς βρίσκεται πάντα κοντά στη θάλασσα και έτοιμος κάθε στιγμή να την... κατακτήσει με το laser σκάφος του. Ο Φάνης Μεντζελόπουλος, ο οποίος είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στη μικρή κοινωνία της Πάτρας, όπου ζει μόνιμα με τους γονείς του, αλλά και στο σχολείο του, φέτος θα διανύσει την τελευταία σχολική χρονιά και έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μη σκεφτεί κάτι σχετικό με τη θάλασσα και προσανατολίζεται προς τη θετική κατεύθυνση και τη ναυπηγική μηχανολογία, ενώ ως δεύτερη επιλογή έχει τα οικονομικά. Ο 17χρονος αθλητής γυμνάζεται εντατικά, κάτι που φαίνεται από το καλλίγραμμο κορμί και τους six pack κοιλιακούς του. Οσο για τη μητέρα του, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοτική σύμβουλο Πατρέων, δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει περήφανη για εκείνον αλλά και για τις επιλογές που έχει κάνει. Ο μονάκριβος γιος της, ο οποίος αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κεφαλονιά, επίσης τη λατρεύει, μιας και έχουν καταφέρει να χτίσουν μια πολύ τρυφερή σχέση, η οποία στηρίζεται στη βαθιά αγάπη και στον σεβασμό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πολυαγαπημένο του πατέρα, ο οποίος επίσης είναι περήφανος για όσα έχει κατακτήσει, σε τόσο νεαρή ηλικία, ο γιος του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved