Μάρω Κοντού: «Πάντα πετροβολούν τα δέντρα που έχουν όμορφους καρπούς σαν τον Λάκη Λαζόπουλο!»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Πάντα πετροβολούν τα δέντρα που έχουν όμορφους καρπούς σαν τον Λάκη Λαζόπουλο!»

Η Μάρω Κοντού δείχνει ενθουσιασμένη με τον ρόλο που θα αναλάβει στην πολυαναμενόμενη θεατρική παραγωγή Χτυποκάρδια στο θρανίο που σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.  

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου μιλάει με χαρά γι' αυτή τη νέα της δουλειά αλλά και για τους εξαιρετικούς συνεργάτες, μεταξύ άλλων και τον Κώστα Βουτσά.

Να ξεκινήσουμε από τα θεατρικά «Χτυποκάρδια» που σας θέλουν στο «Ηβη».

Είμαι πολύ χαρούμενη για την εξαιρετικά δελεαστική πρόταση που μου έγινε από τις Θεατρικές Σκηνές να συμπράξω στο άκρως φιλόδοξο ανέβασμα του «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που θα παιχτεί στο θέατρο «Ηβη». Είπα χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι», γιατί πρόκειται για μια υπέροχη κωμωδία του «μετρ» Αλέκου Σακελλάριου που θα ανέβει σε σκηνοθεσία του εμπνευσμένου Λάκη Λαζόπουλου, με τη σπουδαία μουσική του μεγάλου μας Μάνου Χατζιδάκι και με μια πλειάδα παλιών και νέων ηθοποιών. Η σύνθεση αυτή με κέντρισε από την αρχή, και, να ’μαι, έτοιμη για... χτυποκάρδια τώρα!

Εμαθα πως ο ρόλος του διευθυντή που υπήρχε στην ομώνυμη ταινία, που έγραψε τη δική της ιστορία, μετατρέπεται από τον Λάκη Λαζόπουλο σε ρόλο διευθύντριας.

Ναι, όντως, ο ταλαντούχος Λάκης κάνει τον διευθυντή... διευθύντρια και της δίνει το επίθετο Τσαγανέα, από τον υπέροχο ηθοποιό που έλεγε το περίφημο «βεβαίως-βεβαίως» στο «Ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο» του Σακελλάριου και πάλι.

Αρα θα λέτε και το... «βεβαίως-βεβαίως»!

Βεβαίως-βεβαίως (σ.σ.: γελά). Είναι ένα όμορφο «δώρο» για εμένα και το εκτιμώ πολύ αυτό... Είχα δουλέψει και στο παρελθόν με τον Λάκη σε μια μεγάλη περιοδεία που κάναμε κι εκεί είχα την ευκαιρία να τον εκτιμήσω και ως δημιουργό και ως άνθρωπο. Είναι ένα χαρισματικό πλάσμα, καλό παιδί, είναι ευφυής, είναι κορυφαίος καλλιτέχνης.

Που δέχεται διάφορα «πυρά» πολύ συχνά…

Πάντα πετροβολούν τα δέντρα που έχουν όμορφους καρπούς... Τόσα χρόνια δέχεται «πυρά» ο Λάκης, αλλά, όπως βλέπετε, μένει όρθιος και προχωρά μπροστά. Αυτό μετρά.

Στα «Χτυποκάρδια» θα συναντηθείτε εκ νέου θεατρικά με τον Κώστα Βουτσά.

Με τον Κωστάκη μου! Εχουμε δουλέψει εξαιρετικά μαζί και χαίρομαι πολύ που θα τον συναντήσω ξανά, όπως χαίρομαι που θα παίξω και πάλι με τον τζέντλεμαν Νίκο Γαλανό, που είναι και πολύ καλός ηθοποιός αλλά και θαυμάσιος «μπιριμπαδόρος»...

Αυτό δεν το γνώριζα, αλλά γνωρίζω πως εσείς είστε «μετρ» του είδους, κυρία Κοντού.

Είναι η μοναδική μου διασκέδαση πια και απολαμβάνω να παίζω μπιρίμπα με τις φίλες μου και να γελάμε. Γελάμε πολύ!

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας.

Είναι ταλαντούχα και όμορφα παιδιά και δεν χορταίνεις να τα χαίρεσαι... Εχει φτιαχτεί μια δυνατή, ιδανική, διανομή!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved