Μάρω Κοντού: Γυρνά τον χρόνο πίσω και θυμάται με συγκίνηση τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Δημήτρη Χορν!
Showbiz

Μάρω Κοντού: Γυρνά τον χρόνο πίσω και θυμάται με συγκίνηση τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Δημήτρη Χορν!

Η Μάρω Κοντού είναι σίγουρα από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να μιλήσουν για ιερά τέρατα του καλλιτεχνικού κόσμου. 

Η μεγάλη ηθοποιός άλλωστε, είχε την τύχη να συνεργαστεί με τέτοια όπως ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις ή ο αξέχαστος Δημήτρις Χορν. Διαβάστε τι λέει για εκείνους...

Μεγάλο ατού της δουλειάς είναι φυσικά η σπουδαία μουσική του Χατζιδάκι. Πείτε μου για εκείνον και τη συνεργασία σας!

Ηταν ένας μεγάλος δημιουργός, ένα συναρπαστικό πλάσμα... Πρώτη φορά συνεργαστήκαμε στην ταινία «Αλίμονο στους νέους», που είχε γράψει για τον Τάκη Χορν και για εμένα το περίφημο «Πες μου μια λέξη», κι έπειτα δουλέψαμε μαζί στην «Οδό Ονείρων». Δεν σταματούσα να κλαίω όταν, ενώ ήμουν πρωταγωνίστρια πλάι στον Χορν για τρία χρόνια, μου είχε γράψει για τη δουλειά αυτή ένα τραγούδι μόνο... Ενημέρωσα τον επιχειρηματία πως δεν θα μείνω, έφυγα τρέχοντας για να κλάψω και πάλι στο σπίτι μου. Τότε με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος, μου ζήτησε να γυρίσω γιατί είχε γράψει κάτι για εμένα... Πήγα, τον βρήκα και μου διάβασε από ένα πακέτο τσιγάρα τους στίχους της «Μαύρης Φορντ». Πάλι κλάματα εγώ και τότε μου είπε ο Τάκης (σ.σ.: Χορν): Είσαι χαζή, γιατί αυτά που θα μείνουν από την παράσταση αυτή θα είναι η δική σου «Μαύρη Φορντ» και το δικό μου «Ηθοποιός σημαίνει φως». Οπως κι έγινε. Ηταν υπέροχο πλάσμα ο Μάνος και περνούσαμε πολλά βράδια στη Φωκίωνος Νέγρη με μεγάλη παρέα.

Και ο Χορν ήταν μοναδικό πλάσμα, όπως λένε.

Μοναδικό. Υπερταλαντούχος, ευγενικός, χαριτωμένος, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved