Μάρω Κοντού: «Εχω πάντα χτυποκάρδια στη σκηνή»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Εχω πάντα χτυποκάρδια στη σκηνή»

Η Μάρω Κοντού έχει πολλές αδυναμίες. Την μπιρίμπα, το θεατρικό σανίδι αλλά και τις φίλες της. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για όλα αυτά αλλά και για το πώς νιώθει, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια καριέρας, όταν πρωτοανεβαίνει στη σκηνή...

Πείτε μου τι αγαπάτε πέρα από την τέχνη σας και την μπιρίμπα.

Τα ταξίδια, τις φίλες μου, την οικογένειά μου, το κολύμπι, τη ζωγραφική μου.

Να σταθούμε ξανά στα της τέχνης σας. Αγαπάτε το σανίδι και φαίνεται αυτό.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, αγαπητέ μου. Ναι, τη λατρεύω την τέχνη μου και θέλω να είμαι στη σκηνή. Κάποια στιγμή, πριν κλείσω στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο», υπήρ- ξαν διάφορες αναποδιές, προτάσεις που δεν ευοδώθηκαν και στεναχωρήθηκα που μπο- ρεί να έμενα εκτός θεάτρου. Ηρθε, όμως, η δελεαστική πρόταση από τους θεατρικούς επιχειρηματίες Γιάννη Κεντ και Πάνο Κατσαρίδη, που τους θεωρώ πια φίλους μου, και μου ζήτησαν να συνεργαστούμε ξανά μετά τις «Επικίνδυνες σχέσεις» που κάναμε με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο «Αλμα». Τους είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε πρόβες με τον Λάκη και όλη την υπέροχη παρέα που έφτιαξε. Μου δίνει ζωή το θέατρο. Και χαρά!

Οπότε δίνουμε ραντεβού στο «Ηβη».

Ναι, στο υπέροχο «Ηβη» της οδού Σαρρή για τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»! Εγώ θα κάνω το... θρανίο και ο Βουτσάς τα... χτυποκάρδια (σ.σ.: γελά).

Νιώθετε ακόμα χτυποκάρδια στη σκηνή;

Εχω πάντα χτυποκάρδια στη σκηνή και νιώ- θω χτυποκάρδια για να γυρνώ σε αυτή.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved