Τι εκπλήξεις ετοιμάζουν Αϊβάζης-Κορινθίου για τη μεγάλη μέρα;
Showbiz

Τι εκπλήξεις ετοιμάζουν Αϊβάζης-Κορινθίου για τη μεγάλη μέρα;

 “Το ύφος και το στυλ του γάμου αντανακλούν στο χαρακτήρα της Μαρίας και του Γιάννη”, μας είπε χαρακτηριστικά η διοργανώτρια του γάμου της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.


Η Σοφία Τσιαπάρα, υπεύθυνη της εταιρίας διοργανώσεων γάμων, Happy Events, μας αποκαλύπτει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες όσον αφορά στη διακόσμηση του γάμου και μας δείχνει κάποιες από τις εκπλήξεις της βραδιάς.




"Η μεγάλη έκπληξη του γάμου θα είναι οι μπομπονιέρες. Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ τέτοιες μπομπονιέρες για κανένα πρόσωπο της εγχώριας showbiz, θα είναι μοναδικές και πολύ ξεχωριστές. Επίσης, το ρύζι θα μπει σε ένα πολύ ιδιαίτερο σακουλάκι, μια ιδέα δική μου που πρότεινα στη Μαρία και ενθουσιάστηκε ενώ σαν χρώμα θα κυριαρχεί το λευκό", μας αποκαλύπτει η υπεύθυνη του «Happy Events» και συνεχίζει λέγοντας: "Ο στολισμός θα βασίζεται στην κομψότητα, θα έχει ρομαντικές πινελιές ενώ δε θα υπάρχουν υπερβολές. Η Μαρία θα έχει δυο νυφικές ανθοδέσμες, μια που θα της δώσει ο άντρας της ζωής της, ο Γιάννης Αϊβάζης, η οποία θα έχει μόνο λευκές ορχιδέες και μια δεύτερη την οποία και θα πετάξει στις ανύπαντρες φίλες της, η οποία θα είναι γεμάτη με λευκά τριαντάφυλλα".



Ο γάμος όπως είναι γνωστό θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, ένα πολύ γραφικό εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα. Για το λόγο αυτό τόσο το ζευγάρι όσο και οι διοργανωτές θέλησαν να δώσουν πολύ μεγάλο βάρος στο φωτισμό έξω από την εκκλησία, όπως μας είπε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη διοργάνωσης: "Θέλουμε ο χώρος να μιλάει από μόνος του, όχι να τον επιβαρύνουμε με περιττά πράγματα, θέλουμε ο φωτισμός να παραπέμπει σε μαγικά τοπία".
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved