Έλενα Μεντζέλου: «Μετανιώνω για τα ψέματα που έχω πει στο παρελθόν»
Showbiz

Έλενα Μεντζέλου: «Μετανιώνω για τα ψέματα που έχω πει στο παρελθόν»

Η Έλενα Μεντζέλου μιλά για την προσωπική της ζωή και απαντά σε όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Γεννήθηκα: Στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσα στην Κόρινθο όπου και έμεινα μέχρι τα 17.

Σπούδασα: Αρχικά γλωσσολογία και μετέπειτα υποκριτική

Αγαπώ τη δουλειά μου γιατί: Μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνώ ουσιωδώς με τους ανθρώπους μοιραζόμενοι κάθε φορά έναν δικό μας, ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο-χρόνο.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Το κινητό μου..

θάλασσα ή βουνό: θάλασσα, αλλά και λίγο βουνό.

Το αγαπημένο μου μέρος στην Ελλάδα είναι: θεωρώ επίγειο παράδεισο στην Ελλάδα τους Παξούς και τα Κουφονήσια.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει είναι: Κάθε δώρο είναι ξεχωριστό και μοναδικό ως προς τη στιγμή. Προσφάτως, όμως, μου έκαναν δώρο ένα ταξίδι για τη συναυλία του Νικ Κέιβ στη Ρώμη.

Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι: «Ο τρυποκάρυδος» του Τομ Ρόμπινς.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι: Αν δεν νοιαζόμουν για το βάρος μου, θα μπορούσα να τρέφομαι με μακαρόνια, παγωτά και καλοκαιρινά φρούτα.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει: Οι φίλοι μου έβαλαν στοίχημα εάν έχω αρκετή μούρλια για να μπω στο μοναδικό μπαρ του νησιού, στις τρεις τη νύχτα, ενώ αυτό είναι γεμάτο, με βατραχοπέδιλα, μαγιό και να ζητήσω ξηροκάρπια για τα σφηνάκια μας.

Η καλύτερη συμβουλή που λαμβάνω υπόψη μου είναι: Το απόφθεγμα του Μπέκετ: «Προσπάθησε ξανά, απότυχε ξανά, απότυχε καλύτερα».

Η συνεργασία που έχω αγαπήσει είναι: Καθεμία έχει βάλει το λιθαράκι της στην επαγγελματική μου πορεία έως τώρα. Παρ όλα αυτά, σπουδαία, αναπάντεχη και αγαπημένη συνεργασία που μου χάρισε ωραίους φίλους ήταν αυτή με τη Ρένα Μορφή, όταν με κάλεσε να παίξω στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Όταν σου χορεύω».

Φοβάμαι: Μη μου τύχει κάτι και χρειαστεί να είμαι καθηλωμένη. Έχω τόση ενέργεια και φοβάμαι μήπως κάτι με κρατήσει σε ακινησία.

Μετανιώνω: Για τα ψέματα που έχω πει στο παρελθόν σε ανθρώπους και για τη δειλία που κουβαλούσα και με έσπρωξε στο να πω ψέματα.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω: θα ήθελα να ξανακάνω τα ίδια λάθη, αλλά να τα αντιμετωπίσω με τη μεγαλύτερη υπομονή που νομίζω με διακρίνει τώρα σε αντίθεση με το παρελθόν.

Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω ζήσει: Δεν έχω ζήσει μεγάλες δυσκολίες. Εντούτοις κρίνω τις φορές που με έχουν «αδειάσει» απογοητεύσει άνθρωποι που εμπιστεύομαι ως δύσκολες.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved