Φουρέιρα-Μποτία: Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση τους
Showbiz

Φουρέιρα-Μποτία: Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση τους

 «Σύννεφα» στην σχέση της ΕλένηςΦουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι περνά κρίση και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον και αν θα μπορέσουν τα προβλήματά του να ξεπεραστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, η Ελένη Φουρέιρα μετακομίζει. Μάλιστα όπως αναφέρει το Ciao στο δημοσίευμά του, το πρώτο σπίτι που είδε είναι αρκετά κοντά στο δικό της και σε πολύ πιο ήσυχη γειτονία, ενώ το δεύτερο, στο οποίο παρέμεινε αρκετή ώρα συζητώντας με τον ιδιοκτήτη, βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Ελένη Φουρέιρα δεν αποκλείεται να θέλει να αλλάξει σπίτι εν όψει της αναχώρησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ακόμη δύσκολη στιγμή στη σχέση τους, καθώς σύντομα θα πρέπει να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον. Το ζευγάρι που εδώ και 1,5 χρόνο είναι μαζί και μέχρι τώρα κινούνταν απόλυτα συντονισμένα και αθόρυβα καθώς, χωρίς να κρύβονται, απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις αν και συζούσαν, θα πρέπει να απομακρυνθούν αναγκαστικά.

Η μεταγραφή του Μποτία στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ είναι γεγονός και το συμβόλαιο του διετές. Πλέον κοινός τους τόπος θα είναι τα αεροδρόμια, αφού και η 31χρονη τραγουδίστρια έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες καθώς το fuego σαρώνει, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται καν για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, στην κριτική επιτροπή του La Banda στο Epsilon. Η απόσταση λοιπόν γίνεται το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και μένει να αποδειχτεί αν αυτός ο έρωτας θα αντέξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved