Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι»
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι»

Η Σοφία Μουτίδου είναι μια γυναίκα που εκφράζει άφοβα τη γνώμη της πάντα. Τολμά να πει αυτό που σκέφτεται χωρίς να διστάζει.

«Δεν λέω τη γνώμη μου για να προσβάλλω κάποιον, λέω αυτό που νιώθω. Είναι αυτονόητο για μένα αυτό. Το αυτονόητο θεωρείται εξαίρεση πλέον. Δεν είμαι αντισυμβατική, αν και το ότι δεν κάνω πράγματα για το «πρέπει», θεωρείται αντισυμβατικό... Το αντισυμβατικό έχει μεγάλη γκάμα, εγώ στο 95% υπακούω στις συμβάσεις κατά βάση. Είμαι σε ομαδικές δουλειές δεν είμαι σε κάποια ομάδα που θα κάνω πρόβες 5 μήνες για να παρουσιάσω 2 μέρες μια παράσταση, είμαι σε εμπορικό θέατρο, οπότε, είμαι μέσα στη σύμβαση. Από εκεί και πέρα κάνω αυτό που θέλω, εννοείται» τόνισε στο Λοιπόν.

-Στα βίντεο που κάνεις ανάρτηση στο youtube «τσαλακώνεσαι» αρκετά. Είσαι άνετη, αμακιγιάριστη, κάτι που για καλλιτέχνιδα και γυναίκα έρχεται κόντρα.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Το youtube είναι ένας χώρος που δημιούργησα για να μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω, ό,τι ώρα θέλω, χωρίς να δίνω λογαριασμό. Κάνω αυτό που κάνω και είμαι ο εαυτός μου εκείνη την ώρα. Τώρα, αν αυτό είναι τόσο περιζήτητο και τρελό στην ελληνική πραγματικότητα... δεν ξέρω.»

-Έχεις υποστεί αρνητική κριτική και μπούλινγκ για δηλώσεις σου.

«Δεν γίνεται, όταν εκτίθεσαι δημόσια, είναι πολύ φυσικό, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους»

-Λόγω επαγγέλματος δεν θέλησες ποτέ να αρέσεις σε όλους;

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει την αλήθεια. Η πλειονότητα δεν έχει πρόβλημα μαζί μου. Δεν έχω δεχτεί να με περιθωριοποιούν, έχω δεχθεί hatters που είναι πάρα πολύ γνωστοί στο youtube. Αν ενοχλεί το ακομπλεξάριστο του χαρακτήρα μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved