Σοφία Μουτίδου: «Δεν μου αρέσει να με έχω στο περιθώριο»

Σοφία Μουτίδου: «Δεν μου αρέσει να με έχω στο περιθώριο»

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και η Σοφία Μουτίδου, έχει τις δικές της συνήθειες. Τι είναι αυτό που κάνει η ηθοποιός για τον εαυτό της επί σειρά ετών και δεν το αλλάζει;

«Έχω χόμπι, ασχολίες, πράγματα που αγαπώ κι εξακολουθώ να τα κάνω. Είμαι «παρτάκιας» πάρα πολύ, σε πολλά πράγματα. Μου αρέσει να με περιποιούμαι, δεν μου αρέσει να με έχω στο περιθώριο και να δίνω προτεραιότητα ώστε να περνάνε καλά οι άλλοι. Είμαι δοτική πάρα πολύ, να μαγειρέψω, να φροντίσω, αλλά ταυτόχρονα έχω ήδη προασφαλίσει στον εαυτό μου κάτι ακόμα, κάτι γευστικό, που να μου αρέσει στη ζωή» τόνισε στο Λοιπόν.

- Πότε και πως ξεκουράζεσαι;

«Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Όλες οι μαμάδες που δουλεύουν κάνουν ακριβώς το ίδιο, Είναι 8 ώρες το λιγότερο στη δουλειά τους, εγώ είμαι λιγότερο από 8 ώρες. Δεν έχω τις κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν είμαι πιο... λίγων υποχρεώσεων άτομο. Πιο πολύ τα καταφέρνουν οι ,άλλοι παρά εγώ. Πάω, ξεκουράζομαι, κοιμάμαι, μαγειρεύω... Αν δεν μαγειρέψω για το παιδί, θα πάμε να φάμε σ' ένα εστιατόριο,, πάω μια βόλτα. Το βράδυ βλέπω σίριαλ που τα γουστάρω πολύ».

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY