Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις όνειρα…»
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις όνειρα…»

Την έχουμε γνωρίσει και την έχουμε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους της τόσο σε τηλεοπτικές σειρές, όσο και στο θέατρο. Είναι ένα πρόσωπο οικείο στο κοινό που έχει καθιερωθεί στον χώρο του θεάματος.

Η Σοφία Μουτίδου μιλά για το μέλλον της και δηλώσει στο Λοιπόν: «Δεν έχω προσδοκίες, δεν κάνω όνειρα, δεν έκανα από μικρή. Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις όνειρα. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, οπωσδήποτε, αλλά δεν ήταν όνειρο, ήταν θέλω. Δεν ήθελα κάτι άλλο, να είναι η δουλειά μου, αυτό μόνο, δεν είχα στόχους να παίξω ρόλους ή με κάποιον, δεν τα είχα αυτά. Δεν ζητάω πράγματα. Στο «ταμείο» της ζωής είμαι μια χαρά, κερδισμένη. Είμαι όπως... κυλήσει, δεν έχω στρατηγικές ώστε να καταφέρνω κάτι κοινωνικά ή επαγγελματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παλεύω για να έχω μια ευπρεπή καθημερινότητα, αλλά δεν έχω στόχους. Δεν είχα ποτέ κανένα όνειρο. Απλώς από μικρό παιδάκι έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ίσως επειδή το ήθελα τόσο πολύ, να είναι τόσο μεγάλη η πραγμάτωση αυτού. Ακόμα έχω τεράστια χαρά που κάνω αυτή τη δουλειά. Είμαι 17 χρόνια και γουστάρω σαν να βγήκα χθες. Μπορεί αυτή η μεγάλη χαρά να καταλύει τις άλλες. Δεν θέλω να είμαι σε πολύ μεγάλη ηλικία επάνω στη σκηνή και να παίζω»

- Δεν θέλεις να παίζεις σε μεγάλη ηλικία;

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρνω, δεν ξέρω τι εικόνα παρουσιάζει κάποιος. Έχουμε ανθρώπους σε μεγάλη ηλικία που συνεχίζουν να παίζουν, που δεν είναι απλά αξιοπρεπείς, βάζουν κάτω πολλούς. Εγώ λέω να μην είμαι στην περίπτωση εκείνων που είναι μεγάλοι, που δεν τα καταφέρνουν κι εξακολουθούν να είναι στη σκηνή... στο πλαίσιο των ορίων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved