Σπύρος Φωκάς: Η αρρώστια του Douglas, το χιούμορ του De Vito και τα... γαλλικά του Stallone!
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Η αρρώστια του Douglas, το χιούμορ του De Vito και τα... γαλλικά του Stallone!

Ποιος καλύτερα από τον Σπύρο Φωκά θα μπορούσε να διηγηθεί απίστευτες ιστορίες για τα ιερά τέρατα του κινηματογράφου; Κανένας είναι η απάντηση. Και ο ίδιος αποφάσισε να τα γράψει όλα σε ένα βιβλίο

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές όπου και συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Ενα πέρασμα...» που κυκλοφορεί σύντομα από τις εκδόσεις Οστρια όλα όσα έζησε κοντά τους. Διαβάστε απόσπασμα όπως δημοσίευσε η Espresso...

"Με τον Μάικλ Ντάγκλας δεν ξαναβρεθήκαμε. Ηταν από τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους του πλανήτη. Μιλούσαμε κάπου κάπου στο τηλέφωνο και με είχε καλέσει στα βαφτίσια του γιου του. Χάρηκε πολύ που με είδε και όλο με φώναζε συνταγματάρχη. Στενοχωρήθηκα όταν άκουσα για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και του τηλεφώφνησα ευχόμενος να πάνε όλα καλά. Οταν τέλειωσε κι αυτό, με πήρε πίσω για να με ευχαριστήσει..."

"Με τον Ντάνι ντε Βίτο είχαμε συχνότερες επαφές. Και αυτός ήταν πολυάσχολος. Τα έκανε όλα: παραγωγές, σκηνοθεσία, ηθοποιία. Είχε σκηνοθετήσει και τον «Πόλεμο των Ρόουζ», τη μεγάλη επιτυχία με τον Μάικλ και την Κάθλιν Τέρνερ. Με τον Μάικλ ήταν φιλαράκια και κάποτε μοιράστηκαν και το ίδιο διαμέρισμα, όταν σπούδαζαν υποκριτική. Ηταν ο κανόνας σε αυτό που λέει ο λαός «όσο μπόι τού λείπει τόσο μυαλό έχει». Πανέξυπνος, ποτέ δεν έχανε το χιούμορ του, ακόμα και όταν σατίριζε τον εαυτό του.

«Ούτε να χορέψω με τα κορίτσια που μου άρεσαν δεν μπορούσα, επειδή το πρόσωπό μου έφτανε στο επίμαχο σημείο του σώματός τους, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προχωράω πολύ γρήγορα» συνήθιζε να λέει σκωπτικά για τη φυσική του αυτή ατέλεια".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved