Άννα Μενενάκου: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Δεν με αφορούν»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Δεν με αφορούν»

Η Άννα Μενενάκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα συμμετείχε σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά της σχέδια.

Τον τελευταίο χρόνο ασχολείσαι σε έντονο βαθμό με τη γυμναστική. Αυτό το κάνεις για λόγους φυσικής κατάστασης ή είναι σαν προετοιμασία για κάποιο ριάλιτι επιβίωσης;

Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα αυτό που λένε οι ειδικοί, ότι η γυμναστική είναι ένας τρόπος ζωής, και από όταν συνέβη αυτό, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Είναι για τη φυσική κατάσταση κι επειδή μεγαλώνουμε βοηθάει στο σώμα, στην όψη και στην πιο ανεβασμένη διάθεση. Ακόμα είναι ένας τρόπος να εκτονωθείς. Όσον αφορά τη συμμετοχή μου σε ριάλιτι, η απάντηση είναι: Όχι, όχι, όχι (γέλια). Δεν έχω κάτι με τα ριάλιτι, ίσα ίσα που τα θεωρώ και πολύ δύσκολα. Απλά δεν μ' αφορούν. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλή σε κάτι τέτοιο.

Ισχύει;

Ισχύει! Με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο προσπαθούσαμε να δουλέψουμε μαζί από όταν τελείωσα τη δραματική σχολή. Στην γκεστ συμμετοχή μου στα «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» του ΑΝΤ1, περάσαμε ωραία, τώρα είμαστε μαζί στην παράσταση «Πανικός στο υπουργείο» και όταν ήρθε η πρόταση για τη νέα σειρά χάρηκα πολύ! Μετά τις 15 Αυγούστου αρχίζουμε γυρίσματα.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved