Αρίθα Φράκλιν: Θρίλερ με την κληρονομιά της που φτάνει τα 800.000.000 δολάρια – Δεν έκανε διαθήκη
Showbiz

Αρίθα Φράκλιν: Θρίλερ με την κληρονομιά της που φτάνει τα 800.000.000 δολάρια – Δεν έκανε διαθήκη

Η Αρίθα Φράνκλιν δεν άφησε διαθήκη. Θρίλερ με την περιουσία της που αγγίζει τα 80.000.000 δολάρια

Η «βασίλισσα της σόουλ», η οποία εμφανιζόταν επί σκηνής με σινιέ τσάντα που περιείχε πάντα τα χρήματα τα οποία είχε προπληρωθεί για τη συναυλία της, δεν άφησε διαθήκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜZ, η Αρίθα Φράνκλιν, αν και ήταν άρρωστη αρκετό καιρό και έχει περιουσία που αγγίζει τα 80.000.000 δολάρια, την οποία πρέπει να μοιραστούν οι τέσσερις γιοι της και τα τέσσερα εγγόνια της, δεν ασχολήθηκε με το ζήτημα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος γιος της, ο 63χρονος Κλάρενς, τον οποίο απέκτησε όταν ήταν μόλις 13 ετών, είναι άτομο με αναπηρία και γι’ αυτό έχει ανάγκη από σημαντική οικονομική στήριξη.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Mirror», σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία της Πολιτείας του Μίσιγκαν στην οποία ανήκει το Ντιτρόιτ και όπου η Φράνκλιν άφησε την τελευταία της πνοή, η περιουσία της θα μοιραστεί εξίσου στα τέσσερα παιδιά της.

Η κηδεία της είναι προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου, αφού θα έχει προηγηθεί διήμερο λαϊκό προσκύνημα στη σορό της, ενώ μετά την εξόδιο ακολουθία θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο.

Από τα διάφορα βιογραφικά αφιερώματα που ακολούθησαν τον θάνατό της ανασύρονται διάφορες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη μεγάλη ντίβα. Μεταξύ αυτών, είναι και η αποκάλυψη του δημοσιογράφου του «New Yorker» Ντέιβιντ Ρέμνικ, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Αρίθα έπαιρνε σε ρευστό την πληρωμή της για κάθε εμφάνισή της επί τόπου και, αν δεν πληρωνόταν, δεν ανέβαινε στη σκηνή. Την έβαζε στην τσάντα της, την οποία κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας της.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved