Πλιάτσικας – Σπηλιωτοπούλου: Το χρονικό του χωρισμού τους
Showbiz

Πλιάτσικας – Σπηλιωτοπούλου: Το χρονικό του χωρισμού τους

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανήκει στη σπάνια εκείνη γκάμα καλλιτεχνών που δεν απασχόλησαν ποτέ τα ΜΜΕ με την προσωπική τους ζωή.

Στις συνεντεύξεις του απέφευγε ευγενικά να αναφερθεί στο πρόσωπο της συζύγου του, ενώ ήταν ελάχιστες οι φορές που μίλησε για την κόρη του Κωνσταντίνα, πηγή έμπνευσης κάποιων από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Αυτό που γνωρίζουμε για τον καταξιωμένο καλλιτέχνη είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία απέκτησε πριν από 12 χρόνια τη μοναχοκόρη του. Φύσει και θέσει αντίθετος στην προβολή και τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας παντρεύτηκε κρυφά, ενώ η πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του πραγματοποιήθηκε πριν από έξι χρόνια στην παράσταση «Βάλ' τον υπουργό στην πρίζα», όπου τράβηξαν, όπως ήταν φυσικό, επάνω τους όλα τα φλας. Η δεύτερη κοινή τους εμφάνιση, αυτή τη φορά μαζί με την κόρη τους, που είδε τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε το επόμενο καλοκαίρι στη συναυλία του Ρότζερ Γουότερς στο ΟΑΚΑ, ένα μουσικό γεγονός από το οποίο δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν.

Ο Φίλιππος και η Νάντια ζούσαν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο σπίτι τους στα Βόρεια προάστια, κάνοντας όσους τους γνώριζαν να μιλούν για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος. Ωστόσο, και σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να διαφαίνονται το Σεπτέμβριο του 2014 με τους δυο τους να καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να τα απομακρύνουν.

Τότε, -ο Φίλιππος θέλοντας να ηρεμήσει τα πράγματα αποφάσισε να φύγει για ένα διάστημα από το σπίτι τους. Τότε η σχέση τους δεν ήταν εχθρική, καθώς προτεραιότητα και των δύο αποτελούσε η κόρη τους. Αυτό ήταν που τους έφερε και πάλι κοντά και τους έκανε να πάρουν την απόφαση να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση και τον γάμο τους. Μετά από κάποιες μέρες που πέρασαν όλοι μαζί στο σπίτι του τους, στο Πήλιο, εκείνος επέστρεψε στο σπίτι της Αθήνας και όλα έδειχναν να πηγαίνουν και πάλι καλά.

Η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, όμως και αυτό δεν άργησε να φανεί. Τα προβλήματα συσσωρεύτηκαν και πάλι και αυτή τη φορά πολύ χειρότερα και πιο βαριά. Το ζευγάρι απομακρύνθηκε οριστικά και πλέον δεν μπορεί να έχει επικοινωνία ικανή να το κάνει να λύσει τα θέματά του εξωδικαστικά. Προτεραιότητα και των δύο παραμένει το παιδί τους και όλοι εύχονται να τελειώσει σύντομα και με τον πιο ήπιο τρόπο αυτή η αντιπαράθεση.

Πηγή:ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved