Νατάσα Καλογρίδη: «Την τρέλα δεν την πουλάς αγάπη μου»
Showbiz

Νατάσα Καλογρίδη: «Την τρέλα δεν την πουλάς αγάπη μου»

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για το πώς είναι το φετινό της καλοκαίρι και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Πώς είναι αυτό το καλοκαίρι;

Πολύ ιδιαίτερο. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν έχω πάει πουθενά, δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο. Έχω δει θάλασσα μόνο σε κάποια μαγαζιά στα νότια προάστια και στον ύπνο μου. Αποφάσισα να youtuμπαρω να φτιάξω το δικό μου κανάλι, να κάνω γυρίσματα. Όλο αυτό ξεκίνησε από το instagram. Ανέβαζα βιντεάκια εκεί και αποφάσισα να το εξελίξω. Εξέλιξη! Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η λέξη. Δεν υπάρχει εξέλιξη. Ο άνθρωπος ή είναι εξελιγμένος ή δεν είναι. Τέλος πάντων, γούσταρά και το προχώρησα. Αγαπώ χαζό, αγαπώ σαχλαμάρα, αγαπώ ελαφρότητα. Αυτό με ξεκουράζει, αυτό με χαλαρώνει. Κακό δεν μπορεί να σου κάνει, είτε το ζεις είτε το παρακολουθείς. Θέλω να δείξω τη ζωή με τη δική μου οπτική. Το πώς αντιμετωπίζω εγώ τα πράγματα. Παράλληλα, είμαι συνεχώς σε συζητήσεις και ραντεβού για θεατρικά πράγματα που θα γίνουν τον χειμώνα.

Δηλαδή εσύ ή εξαφανίζεσαι και δεν κάνεις τίποτα ή είσαι εδώ και τα ισοπεδώνεις όλα.

Αχ, δεν τα ξέρω αυτά που λες. Εγώ τη ζωή μου τη ζω στο έπακρον, anway. Είτε είμαι στις επάλξεις είτε όχι. Βασικά πάντα είμαι στις επάλξεις. Απλώς κάποιες φορές γίνεται γνωστό και κάποιες όχι.

Πού ήσουν τα τελευταία χρόνια αλήθεια;

Όπου θέλω! Πού να, θυμάμαι τι έκανα; Είμαι και άνθρωπος που αφήνω τον-παρελθόντα χρόνο να με προσπερνά. Το θέμα είναι πώς βιώνεις το καθετί, πώς το φοράς, πώς το βάζεις στα μέτρα σου. Μια τύπισσα σαν εμένα είναι-παντός επιστητού. Μπαίνει μέσα σε όλα.

Δηλαδή είσαι μια περσόνα; Τι ακριβώς κάνεις; Πουλάς τρέλα;

Την τρέλα δεν την πουλάς, αγάπη μου. Επίσης, η τρέλα είναι δυσεύρετη. Ορυχεία τρέλας δεν υπάρχουν. Είναι δυνατόν να ρωτάς εμένα αυτό το πράγμα εσύ που με ξέρεις; Είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι ότι εγώ πουλάω τρέλα; Δεν πάω να πείσω κανέναν, ούτε κάνω κάτι για να ασχολούνται μαζί μου. Σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως κάνω ό,τι κάνω για να προκαλώ θα τους έλεγα: «Είστε απλώς πασέ». Όταν φτάσεις στο σημείο να σκεφτείς ότι ο άλλος, ενώ ζει τη ζωή του, κάνει πράγματα για να προκαλέσει εσένα, δεν πρέπει να είσαι και πολύ καλά. φυτό είναι μιζέρια. Και; Τι; Γιατί να το κάνω αυτό; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved