Η Μαρία Ματσούκα μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο!
Showbiz

Η Μαρία Ματσούκα μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο!

Υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν τη Μαρία Ματσούκα να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Θέμη Γιαννίτσα με τον οποίο είχε παντρευτεί πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους είχαν επέτειο.

Η όμορφη τραγουδίστρια όμως διαψεύδει τα πάντα, λέγοντας πως η σχέση τους είναι αρμονική και πως δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα.
Διαβάστε τι είπε η ίδια…

Για ποιο λόγο πιστεύεις πως υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που σε ήθελαν να χωρίζεις; Μήπως επειδή δεν επικοινωνείς τη σχέση σου στα social media;

Υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα που μας ήθελαν χωρισμένους αλλά δεν τα είχα διαβάσει. Επικοινώνησαν μαζί μου δημοσιογράφοι για να με ρωτήσουν. Ήρθα προ εκπλήξεως. Μου φάνηκε εντελώς άκυρο. Για να καταλάβεις, σχεδόν δεν μαλώνουμε με τον Θέμη. Η σχέση μας είναι αρμονική. Δεν έχει κανείς από τους δυο μας θέματα του εγώ του. Κανείς δεν θέλει να επιβληθεί στον άλλο.

Πώς αντιμετωπίσατε αυτά που γράφτηκαν;

Είμαστε πολύ δεμένοι. Μέσα από συζήτηση και επικοινωνία βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Δεν μας επηρεάζουν αυτά.

Ποια είναι η πιο σημαντική αλλαγή που έκανες λόγω του Θέμη;

Έχει σχέση με την καθημερινότητά μου. Εκεί που είχα τη μητέρα μου να τα κάνει όλα, γιατί μέναμε μαζί, μόλις παντρεύτηκα και έμεινα με τον άντρα μου ξαφνικά μεταμορφώθηκα στη μαμά μου. Δουλειές, μαγειρέματα, πλυντήρια, τα πάντα. Αλλά μου αρέσει. Είναι ωραίο να φροντίζεις τον άντρα σου και το σπίτι σου.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved