Η νέα ζωή της Τριανταφυλλίδου: Το τέλος με τον Βλάχο, οι αποφάσεις και η επιστροφή στην Ελλάδα
Showbiz

Η νέα ζωή της Τριανταφυλλίδου: Το τέλος με τον Βλάχο, οι αποφάσεις και η επιστροφή στην Ελλάδα

Νέα ζωή, νέες προκλήσεις και όμορφα πράγματα προμηνύει το φθινόπωρο για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα. 

Η ηθοποιός δεν εγκατέλειψε τη ζωή της στο Λος Αντζελες, «έχτισε» όμως εκ νέου γέφυρες με την πατρίδα και οι λόγοι δεν είναι μόνο επαγγελματικοί. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ελληνικό καλοκαίρι και η όμορφη ηθοποιός δεν αποτελεί εξαίρεση. Φίλοι, συγγενείς και όλοι οι αγαπημένοι της είχαν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν τη δική τους Ιωάννα, η οποία έκανε ένα τουρ στα αγαπημένα της μέρη, όπως η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική αλλά και πολλά ελληνικά νησιά. «Εκανε σαν παιδί! Διασκέδασε και χάρηκε πολύ που συνάντησε τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ιωάννα είναι ένα καλό παιδί και οι φιλικές και συγγενικές σχέσεις σημαίνουν πολλά γι’ αυτή», εξηγεί στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον της. Μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου διανύει μια ιδιαίτερα εποικοδομητική περίοδο επαναπροσδιορισμού. Αυτή η σχέση υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, όμως, όπως σχολιάζουν δικοί της άνθρωποι, έχει κλείσει πλέον οριστικά. Ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, ωστόσο, υπάρχει αδιαμφισβήτητος σεβασμός. Γι’ αυτό, άλλωστε, συνεχίζουν να κάνουν παρέα, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Πάνος Βλάχος όταν ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία από ξέγνοιαστες στιγμές τους σε παραλία στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου έπαιζαν μπιτς βόλεϊ.

Και οι δύο πηγαινοέρχονται στην Αμερική όπου έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις, όμως επιθυμούν διακαώς να διατηρήσουν ζωντανή τη σχέση τους με την Ελλάδα που τόσο τους έλειψε. Η Ιωάννα σε λίγες ημέρες ξεκινάει εδώ ένα νέο επαγγελματικό στοίχημα. Τα γυρίσματα του καινούργιου ριάλιτι ζαχαροπλαστικής, που θα παρουσιάσει στον Alpha με τίτλο «Bake off Greece», θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες και το δημιουργικό άγχος είναι λογικό να την έχει κυριεύσει. Είναι, άλλωστε, και ο μοναδικός λόγος που η ίδια αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση από τη ζωή της στην Αμερική και να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι εντελώς νέο κα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved