Παύλος Χαϊκάλης: Κόπηκε από το Εθνικό και σκεφτόταν να τα παρατήσει
Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης: Κόπηκε από το Εθνικό και σκεφτόταν να τα παρατήσει

Ο χώρος της υποκριτικής ήταν εκείνος που μάγεψε τον Παύλο Χαϊκάλη και θέλησε ν' ασχοληθεί μαζί του. 

Ο ηθοποιός που έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του εξήγησε πως κόπηκε από το Εθνικό Θέατρο και αποκάλυψε ποιος ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να συνεχίσει

Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

«Το πιστεύω μου ήταν να βγω στο θέατρο, όχι για να γίνω εξώφυλλα ώστε να γίνω γνωστός, αλλά να σε αυτό τον τρόπο έκφρασης και να αφήσω τη δική μου σφραγίδα. Ήξερα από την πρώτη μάπα του άλλου στα "συγχαρητήρια" αν κάνω ή όχι».

Υπήρξαν συγκυρίες που σας απέτρεψαν από το θέατρο;

«Αρχικά κόπηκα στις εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο. Πήγα σε μια δραματική σχολή, αλλά δεν μου άρεσε. Για ένα φεγγάρι, είχε έρθει στη σχολή ο Ηλίας Λογοθέτης και είναι η αιτία που έμεινα στο θέατρο. Όταν του είπα ότι θα σταματήσω, με πήγε στη σχολή του Γιώργου θεοδοσιάδη, απ' όπου και αποφοίτησα».

Ανήκατε στα διαβολάκια πιτσιρίκια;

«Υπήρξα πολύ ζωηρό παιδί και ταυτόχρονα πολύ μελαγχολικό, καθώς είχα δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός, λίγο πριν συμπληρώσω τα δέκα, κι έτσι βρέθηκα αναγκαστικά να δουλεύω από πιτσιρικάς. Γκαρσόνι, σε εργοστάσιο, έχω κάνει αμέτρητες δουλειές έξω και μέσα στο σπίτι».

Ο φάσαριόζος της τάξης;

«Ήμουν ο μόνος μαθητής που στην τελευταία τάξη του Γυμνασίου είχα μείνει στη φυσική. Όταν πήγα να πάρω το απολυτήριο, ο καθηγητής μου είπε χαρακτηριστικά "μας έκανες τη ζωή δύσκολη, αλλά οι αταξίες σου είχαν μια ποιότητα. Είχαν χιούμορ».

Χρήσιμη συμβουλή που σας καθόρισε;

«Η πρώτη κουβέντα που άκουσα από κάποιον εκτός του θεάτρου ήταν του αξεπέραστου συγγραφέα Αντώνη Σαμαράκη. Μου είπε: "Σε ευχαριστούμε, αγόρι μου, για την παράσταση που μας προσέφερες". Με στιγμάτισε για όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι τον δικαίωσα κι εκείνον εκεί που βρίσκεται κι εμένα στην πορεία μου στο θέατρο» αποκάλυψε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved