Η απρόσμενη συνάντηση παρουσιάστριας με την Adriana Lima
Showbiz

Η απρόσμενη συνάντηση παρουσιάστριας με την Adriana Lima

Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την πρωινό ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου στο ΣΚΑΙ.

Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι από επιλογή;

«Ίσως έτσι να τα έχει φέρει η ζωή. Επειδή εμείς από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με πολιτική, οικονομία κ.λπ., είναι λογικό η προσωπική ζωή του καθενός μας να μπαίνει σε δεύτερη και σε τρίτη μοίρα»

Είναι ερωτευμένη; Θέλεις να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια;
«Είμαι σε μία πολύ ωραία φάση! Ο γάμος, η οικογένεια κ.λπ. δεν υπήρξαν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα. Άσε που θεωρώ πως δεν είμαστε όλοι γεννημένοι και φτιαγμένοι για όλα. Οπότε, από τη στιγμή που αισθάνομαι πλήρης και καλά, αφήνω απλώς τα πράγματα να εξελίσσονται...»

Το ενδεχόμενο να ασχοληθεί στο μέλλον με την ψυχαγωγία πώς το βλέπει;
«Μακρινό, αλλά όχι απίθανο. Οι προκλήσεις πάντα είναι ωραίες στη ζωή. Θεωρώ πως τα ψυχαγωγικά προγράμματα είναι εξίσου απαιτητικά με τα ενημερωτικά. Δεν μπορούν όλοι να κάνουν ψυχαγωγία, όπως δεν μπορούν όλοι να κάνουν ενημέρωσης. Επειδή όμως όταν εμείς κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει, έχω αποφασίσει ποτέ να μη λέω ποτέ!», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο Secret ενώ αποκαλύπτει την απρόσμενη συνάντηση της με την Adriana Lima, περιγράφοντας ένα ευτράπελο με το σκυλάκι της.

«Ο 2,5 ετών «Σωτήρης»! Από τη στιγμή που τον απέκτησα, αναρωτιέμαι πώς ζούσα χωρίς σκυλάκο. Τον έχω παντού μαζί! Οπότε έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα. Το πιο χαρακτηριστικό είναι η γνωριμία του με την Adriana Lima στη Μύκονο. Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε! Περπατούσαμε αμέριμνοι στη Χώρα, κρατούσε τον «Σωτήρη» ένας φίλος μου αγκαλιά και κάποια στιγμή βλέπω μία εντυπωσιακή κοπέλα να τον πλησιάζει και να τον χαϊδεύει. Χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να συνειδητοποιήσουμε πως ήταν εκείνη! Φαντάζεστε τον ενθουσιασμό του φίλου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved