Κατερίνα Λάσπα: Παιχνίδια με τις κόρες της στην Χαλκιδική
Showbiz

Κατερίνα Λάσπα: Παιχνίδια με τις κόρες της στην Χαλκιδική

Ο ρόλος της μαμάς είναι πάνω απ' όλα για την Κατερίνα Λάσπα, η οποία δεν σταματάει να περνάει χρόνο με τα δύο κοριτσάκια της.

Η παρουσιάστρια του «RealTalk» φαίνεται να έχει αστείρευτη ενέργεια, καθώς μέσα σε όλα βοηθάει και το σύζυγο της Νεκτάριο Νικολόπουλο με τους χώρους εστίασης που έχουν σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη και πλέον στη Σέριφο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα ασχολείται επισταμένως με το μαγαζί τους στη Χώρα της Σερίφου, και μέχρι πρόσφατα περνούσε τις διακοπεί της δουλεύοντας εκεί. Μέχρι που την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε με τις δύο κόρες της, Σάρρα και Άντρια, στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Πόρτο Καρράς, όπου τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός.

Μετά από μία πολυάσχολη χρονιά που δεν της άφησε χρόνο για να δει τους δικούς της, η Κατερίνα Λάσπα βρήκε αφορμή για να επισκεφτεί την οικογένεια της και με αυτή την ευκαιρία έκανε τις βουτιές της παρέα με τα δύο παιδιά της κι εκείνα έκαναν παιχνίδια με τους παππούδες τους. Και μπορεί να λέμε πως η παρουσιάστρια ξεχειλίζει από ενέργεια, ωστόσο και η Σάρρα δεν πάει πίσω, ενώ όσο μεγαλώνει γίνεται αθλητικός τύπος σαν τη μητέρα της και προσέχει τη μικρή Αντρια σαν τα μάπα της...

Πηγή: TV Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved